Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor van peteérés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van peteérés?

Figyelt kérdés
Biztos válaszokat várok. köszönöm
2011. jún. 9. 22:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
az a gond hogy a barátom méretére egyenlőre nem találtunk megfelelő méretet,és így nem is lehet felhúzi,a fogamzásgátló pedig túl drága,és egyenlőre nincs rá pénz, illetve nem is mernék szedni,mert hallottam már olyanról,hogy úgy is teherbe esett valaki,hogy szedte
2011. jún. 10. 12:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Na ezzel nem etetsz be, hogy nem kaptatok méretet. Durex márkát használjatok és azokat nézzétek meg melyik milyen...
2011. jún. 10. 13:28
 13/15 napietus ***** válasza:

olyan nincs, hogy nincs méret, ezt be ne vedd :)! egyébként a fogamzásgátlót lehet, hogy drágállod, de csak szólok, hogy egy abortusz 30 eFt (ha jól tudom). nem beszélve az egyéb testi-lelki következményekről...

figyelj, egyébként szexuális életet élsz. nőgyógyásznál jártál már egyáltalán? ha nem, akkor sürgősen keresd fel, egyben a Téged foglalkoztató kérdésekre is választ kapsz, és szakértő tanácsot a fogamzásgátlásra.

2011. jún. 10. 23:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az óvszer hosszú távon sokkal drágább, mint az gyógyszer. Mellesleg ha rendesen és szabályosan szedi valaki, akkor képtelenség teherbe esni mellette, mivel meggátolja a peteérést. Az meg 100%, hogy van olyan óvszer, ami a barátodra való. És jól írta valaki feljebb, a nemi élet megkezdésével úgyis rendszeresen kell nőgyógyászhoz járni (méhnyakrákszűrés), ő tud megfelelő módszert ajánlani.
2011. jún. 10. 23:40
 15/15 A kérdező kommentje:
voltam nőgyógyásznál, és rákszűrésen is
2011. jún. 11. 20:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!