Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegség betegség?
indokoljatok ha lehet...
nemet és kort írjatok
Én eddig egy downkorost se láttam az utcán tangában rohangálni. Továbbá nem akar szándékosan megbotránkoztatni minden normális erkölccsel rendelkező ember és nem mellékesen tudja mire való a végbélnyílása.
Amikor bárki a homikat mocskolja, az nem elsősorban a csendben titkolgatósat szidja, bár azt is elítéli...
"Amúgy azt nem értem, ha valaki azt vallja, hogy ez betegség, akkor miért köcsög ßuzizik, meg szidja őket?! A downkor betegség, nekem eszembe se jutna őket szidni, meg olyanokat hozzájuk vágni hogy gusztustalanok."
Nem is vonaglanak az elismerésért ordítozva igencsak megszégyenítve a normális erkölcsöt. Egy downkóros legalább nem szűnik meg embernek lenni.
Azért nem csinálja azt egy downkoros, mert azok nem a downkórnak a jellegzetességei, de látszik az értelmi szinted, hogy még ezt se érted, hogy mire akartam ezzel célozni.
Ami a megbotránkoztatás illeti, ha valaki komolyan azért utálja a melegeket, mert egy évben egyszer kb 100 díszbúza riszálja a seggét, annak ajánlom ismerjen meg egy átlagos meleg párt. Én még soha nem láttam srácokat smárolni sehol, ezt senki nem csinálja mások előtt, vagy ha mégis, akkor se a botránykeltés a célja. Volt hogy én is smároltam egy eldugott helyen fiúval, és arra jöttek páran, elmentek mellettünk és kész. Ennyi.
"és nem mellékesen tudja mire való a végbélnyílása."
lányok is beveretik a "szeget" a popóba XDDDDDD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!