Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kívülről nem nedvesedek csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívülről nem nedvesedek csak belülről mitől lehet?

Figyelt kérdés

Hiába érzem magam nagyon felizgatva a partner által .

Ha önkielégítek akkor is csak akkor képződik nyák a hüvelybemenetnél ha már elmentem. Mivel a hüvelyjáratnál levő sikosítás lenne a lényeges és ugye az hiányzik egy kis sikosítóra van szükségem.DE olyan jó lenne, ha ezzel nem kellene törődni és olyan lenne mint régen.

2009 óta szedek fogamzásgátlót, szerintem ez játszik a legtöbbet közre ebben.

Valamelyikötüknek hasonló volt már? Tanácsok??

2011. jún. 9. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Hagyj fel A FOGAMZÁSGÁTLÓVAL!
2011. jún. 9. 22:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Már felhagytam vele. Múlt hónap 11én vettem be az utolsó szemet.. de még mindig nem alakul a molekula.. :(
2011. jún. 9. 22:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor türelem. Sajnos mást nem nagyon tehetsz.
2011. jún. 9. 22:13
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
"önkielégítek akkor is csak akkor képződik nyák a hüvelybemenetnél" XD A nyák az inkább torok válladék meg takony de m1, és szedj Lecitint attól nedvesedni fogsz! Esetleg megzavarhatja a menstruációd vagy fagyhatsz tőle kicsit de mást nem okoz. :D
2011. jún. 9. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem azóta van ez így amióta várandós vagyok. Eddig ezzel sosem volt probléma. Nálam szerintem ezt az okozza, hogy tudat alatt picit félek, hogy nehogy ártsunk a kisbabának az együttléttel, annak ellenére, hogy nem vagyok eltiltva tőle. Nekem is nagyon nehezen tud behatolni a párom, gyakran jár fájdalommal, sajnos :( Pedig belül nedves vagyok mert amikor már "bent van" akkor már nincsen semmi gond érezhetően könnyebben megy a dolog és már nem is fáj. Remélhetőleg a baba megszületése után elmúlik. :)

2011. jún. 10. 11:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 5 éve szedek gyogyót és semmi bajom sincs a nedvesség területén!!
2011. jún. 14. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Próbálj meg másik félét szedni. Szerintem lehet attól. Nekem is voltak gondjaim, váltottam és elmúlt. :)
2011. jún. 14. 10:39
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi! Most a Volináról váltottam a Lindynettére, remélem beválik..
2011. jún. 14. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Én meg sokszor olyan nedves vagyok, hogy meg se kottyan a párom 16 centis pénisze:( Tanácstalan vagyok, száraz még nem voltam, úgyhogy nem nagyon tudok segíteni:(
2011. jún. 14. 19:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!