Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melegségnek van bármi előnye,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegségnek van bármi előnye, vagy csak hátrányai vannak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 21:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22:03-at adom én is :)
2011. jún. 9. 22:10
 12/19 Niky emo girl válasza:
hát az az előnye szerintem h 1férfi jobban tudja h mikell 1férfinak, ugyanúgy 1nő is jobban tudja h mi kell 1nőnek... ezért állitólag a meleg párok tovább maradnak együtt mert jobban kitudják elégiteni a másik fél igényeit..
2011. jún. 9. 22:25
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell attól fosnom, hogy terhes lesz a csaj, mégiscsak jobban ismerem a férfi testet mint a nőit, tudom hogy kell vele bánni, nem kell végignéznem hogy a csaj vérzik és szenved mikor átszúrom a szűzhártyáját, nem kell udvariaskodnom, előreengednem, nőnapkor nem kell hogy virágot vegyek a barátomnak (a nőnapot alapból nem tartom jónak, szóval ha barátnőm lenne tuti nem vennék neki semmit, akkor meg hallgathatnám hogy milyen tahó vagyok). Az öltözőben meg zuhanyzóban megbámulhatom a gyanútlanul meztelenkedő fiúkat. Most ennyi előnye jut eszembe. Hátrányait nyilván nem kell ismertetnem.

19/f

2011. jún. 9. 22:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Törvény szerint NINCS ANYÓS!
2011. jún. 9. 22:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátlással nem kell törődni például...
2011. jún. 9. 23:02
 16/19 anonim ***** válasza:
50%

- nem költök fogamzásgátlóra

- előbb-utóbb együtt menstruálok a barátnőmmel, így nem kell egyikőnknek a másikra várnia. :D

- kevésbé vonatkoznak ránk a sztereotíp "a férfi ezt csinálja, a nő meg azt" dolgok, nem kapunk össze ilyen dolgokon (aki akar, az mosogat/főz/barkácsol - anyám nem tud mit kezdeni a "mindenki azt csinál, amit akar" helyzettel, amit nálunk lát :D)

- evidens, hogy a párom melyik intim testrésze alapvetően micsoda, hol van és általában hogyan izgatható (minden nem evidens, de az alapok igen).

bár ezek nem előnyök, csak tények. az első pont egy egyedülálló melegre és heteróra is vonatkozik, azért. különben, nem azért vagyok meleg nőnemű lény, mert előnyös, mert hasznot akarnék húzni belőle. hanem mert... ösztönös. :)

2011. jún. 10. 01:31
 17/19 anonim ***** válasza:
50%

Előnye.. hát Magyarországon nincsen. Az "elfogadó" országokban meg pont annyira jó, mint egy heteronak.

Esetleg annyi az előnye, hogy nincs nemkívánatos terhesség.

2011. jún. 10. 09:02
 18/19 Bresalio Nagy ***** válasza:

Erről már kifejtettem a véleményem egy másik kérdésnél, ami kicsit másképp volt fogalmazva, de a tartalma ugyanez volt. xD Úgyhogy csak belinkelem, jó?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__30..

(12-es vagyok)

2012. júl. 14. 21:55
 19/19 Bresalio Nagy ***** válasza:
Ez a link sajnos azt írja ki, h "Sajnos még nem érkezett válasz.", de kattints a kék oldalszámra (2), és akkor rendesen betölti a 2. oldalon levő válaszokat. xD
2012. júl. 14. 22:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!