Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk és lányok! Ti is undorodt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és lányok! Ti is undorodtok a "széthúzott csikló" látványától?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, imádom az anált, a grupit, egyáltalán nem vagyok frigid,

de ha egy képen azt látom, hogy egy lány széthúzza a punciját, szó szerint fáj az enyém... Lehet ez azért, mert néha a sok barom túl erősen húzta szét és visszakapcsol az agyam arra az érzésre?

Köztetek is van, aki undorodik ettől?

Illetve a fiúk mit találnak ezen olyan szépnek?...

Nekem nem lenne gusztusom belenyalni:P

2011. jún. 9. 21:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
nem is neked kell belenyalni. de valamennyire csak szét kell húzni nem? (finoman) ebben remélem azert egyet értünk?
2011. jún. 9. 21:47
 2/22 anonim ***** válasza:
66%
Nem is neked kell belenyalni, hanem a pasidnak. :D :P
2011. jún. 9. 21:47
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

én szépnek tartom, és belenyalnék neked is.

Szerintem igen, amiatt lesz régi emlékek visszaütnek és rosszul esik, kis trauma ért

2011. jún. 9. 21:48
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem puncitól is függ. Van amelyiknél nem zavar, de láttam már olyat, ami nem volt kifejezetten vonzó úgy.
2011. jún. 9. 21:52
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
17 éves vagyok és még szűz, de ha olyan képet látok nekem se tetszik. Pedig valójában még jobban szét lehet húzni, mint általában a képeken(legalábbis nekem), de mégis az jut eszembe, hogy az már biztos feszül, fáj. Szóval szerintem nem kellemes érzés olyan képre nézni egy lánynak sem, ez a pasikért van.
2011. jún. 9. 21:54
 6/22 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, nem tudom miért, de én is pont így vagyok, mint te, és a széthúzott segglyukkal is ez a helyzet...

Am meg imádok szexelni:-D

2011. jún. 9. 21:55
 7/22 A kérdező kommentje:

hát kedves első kommentelő elég naiv vagy:D...

mint mondtam, a csoportos szexet sem hanyagolom el, de mindig vigyázok, hogy én hozzá ne érjek a csajhoz, annyira nem vonz...:P

De nem értem miért gondolják a fiúk, hogy azt húzkodni kell??

Én nagyon utálom.

Sőt elárulom, a legtöbb lány zárt, feszített lábakkal masztizik, ha a csiklót izgatja.

Ha szét van tárva a combom, akkor csak a tussal tudok elmenni, fél napig is nyalhat akármilyen jól a pasi, ha nem szorítok rá...

Persze biztos vannak csajok, akik nem csak így tudnak elmenni, de jaj...

Én úgy örülnék, ha a fiúknak lenne elérhető "oktatás" a jó nyalási (és dugási) technikákról...

Annyival jobb lenne!

Ha bezzeg mélytorokról vagy análról van szó, 200 oldal felugrik a témára szakosodva...

2011. jún. 9. 22:00
 8/22 anonim ***** válasza:
68%

Ilyesmire gondolsz?

[link]

[link]

2011. jún. 9. 22:01
 9/22 anonim ***** válasza:
57%
na tanítsál minket.
2011. jún. 9. 22:02
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én nem undorodom. Sztem az lehet, amit mondasz, h visszakapcsolsz az élményhez.
2011. jún. 9. 22:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!