Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molettebb lányokkal milyen a szex?
Nagy különbség nem lehet, ha van puncija. Max. jól bele tudsz kapaszkodni.
Amúgy nem fair csak úgy búfelejtőnek használni egyetlen emberi lényt sem.
Hogy lehet valaki 21 évesen ennyire primitív??
Mire számíts??
A háta közepén van a muffja, és 6 melle van, ebből 4 egy más mellett, kettő meg azok alatt.
Mit gondolsz, miben más???
A páromnak előttem volt egy rettentő vékony barátnője. Nem búfelejtőként jöttünk össze, hanem tetszettünk egymásnak. Ennek egy évtizede. Rajtam aztán bőven akad fognivaló.
A mai napig imád hozzámbújni, szexelni, ölelgetni, odavan a mellemért, (nekem már olyan is van!) a fenekemért, és még egyszer sem jegyezte meg, hogy fogyjak le.
Gondolom, akkor egy vékony csaj után egy duci nem lehet annyira rossz, ha ennyi ideig ki lehet bírni, és még nem unta meg. :PPP
21:21-esnél a pont.
A párommal lassan másfél éve vagyunk együtt.
Előttem egy vékony lánnyal járt, én molett vagyok. És azt szokta mondani, hogy mióta velem van azóta érti a szeretkezés igazi jelentését.
Én szeretnék lefogyni, hogy ne legyen semmilyen betegségem az alkatom miatt. Ő pedig mindig mondja h ne fogyjak le.
A párom imádja a testem.
Elég gerinctelen dolog csak úgy felejtésből kihasználni bárkit. 21 évesen több eszed is lehetne
Oké, h a molettek vállalva h molettek, "védik" magukat, vagy érvelnek, de a vékonyakat se kéne lehúzni:
1. a férifak sok mindent mondanak
2.vszínű azért van velük aki van, mert van miért..stb..
3. vannak alkatok, és azért senkit nem kell bántani. Van melled, és akinek nincs, az miattad meg a hozzád hasonlóak miatt menjen el 1millióért megcsináltatni.
Legalább a nők ne szapulnák egymást, hanem hangsúlyoznák, h ahány nő, annyi típus, és ezt úgy kell elfogadni, ahogy van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!