Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen az a 'saláta' punci?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a 'saláta' punci?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
5%

Ami szét van dugva és lógnak belőle az alkatrészek, gusztustalan. Kb. mintha pasinak 5 centis farka lenne futball labda méretű golyókkal.

20:37-nak és 21:24-nek ment a mínusz.

2012. jan. 27. 02:29
 12/15 anonim ***** válasza:
86%

Na hát...Szerintem most ment el egy életre mindentől a kedvem.

Nem tudok mit mondani, mindig is önbizalom hiányos voltam ... A mellem nem óriási..ezzel megbarátkoztam , mert tudom így is tetszhet valakinek ( mellette feszes stb. )...Az alakom miatt napi rendszerességgel..vagy minimum kétnaponta formálom..De a puncimon már tényleg nem tudok változtatni..Ez van, inkább maradok örökre szűz...És igen, szűz vagyok és kicsit kilóg a kisajkam...nem szétbaszott..vagy szétkúrt...ilyen mióta az eszemet tudom..

Zoli, te meg mit szólnál ha egyszer valaki a farkad miatt azt mondaná neked h túl görbe, túl ilyen, túl amolyan, túl pici...az előző barátomé jobb volt...hogy esne?...úristen.

2012. jún. 18. 17:34
 13/15 anonim ***** válasza:
visszaolvasva : tornázok* ( formálom helyett )
2012. jún. 19. 00:46
 14/15 anonim ***** válasza:
8%
Igaza van Mesterséges zolinak, a saláta punci visszataszító és ronda :P
2012. aug. 19. 14:07
 15/15 anonim ***** válasza:
27%
talán a google segitene, te szerencsétlen...nem kell ezért újabb hülye kérdést feltenni -.-
2012. aug. 19. 14:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!