Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tolerálja a mai társadalom a homoszekszuálisok és pedofilok illetve perverzek létezését, miért nem bünteti őket?
a pedofilokat hol tolerálják?
Én úgy vagyok vele hogy felőlem mindenki azt csinál amit akar, ha nem tolja a képembe erőszakosan hogy az övé jobb és nem kényszerít arra hogy legyek olyan mint ő - ugyanez vonatkozik a vegetáriánusokra, bármilyen vallásra, politikai nézetre.
Amerikában kiherélik őket meg hormonnal terápoával és kis börtönnel fenyegetik.
Szerintem roszzabat kellene.
A vakok viselkedése is eltér a normálistól és beteg - kb ugyanilyen a homoszexualitás. Miért büntessük?
A pedofília már egy másik tészta...
Jesszus...Nem azért kell valamit büntetni mert undorító...azért kell ha bűn cselekményt követ el valaki...Sorrendben:
Homoszekszuálisokat azért nem bűntetik mert az nem bűn cselekmény hogy kettő fiú vagy kettő lány szeretik egymást.
A pedofilokat igenis büntetik mert általában (lehet hogy keverem valamivel) kis korúakkal kezdenek ki és az már nemi erőszak(ami büntetendő).
A perverz kifejezést nem tudom ide beazonosítani úgy hogy arról nem mondok semmit...de remélem hogy értelmes választ adhattam. 15/F
Az a szörnyű, hogy ezeknek az embereknek (már a pedofiloknak) ugyanolyan pszichiátriai segítségre lenne szükségük mint pl. más szenvedélybetegeknek és a társadalom legalja népéhez vannak sorolva. Az viszont tény, hogy attól még hogy a gyermekekhez vonzódik valaki szexuálisan, nem feltétlen biztos, hogy bűncselekményt követ el (gyermekeket molesztál szexuálisan).
Milyen élet lehet ez, szörnyű, hogy pont erre nincs még semmilyen megoldása a társadalomnak.
A homoszexualitás pedig nem betegség, az emberek tudatlansága és intoleranciája teszi őket "deviánssá". A normalitás talajától már régen elrugaszkodtunk, nem hiszem, hogy mérvadó lenne valakit normálisnak vagy normálatlannak bélyegezni, mert ez annyira szubjektív.
A perverz kategória meg... szerintem mindenki perverz kicsit valamiben.
20:35-nek
Jól fogalmaztál "KB" a b@zik és a vakok között!!!! Szerinted melyiket tolerálja az emberek nagy többsége??? Én nem láttam még vak emberek felvonulását/vak parade/ és nem láttam rendőrt ne dobáld a vakot felszólítással!! Kicsit undorító az összehasonlításod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!