Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért tolerálja a mai társadal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tolerálja a mai társadalom a homoszekszuálisok és pedofilok illetve perverzek létezését, miért nem bünteti őket?

Figyelt kérdés
A viselkedésük eltér a normálistól és beteg.
2011. jún. 9. 20:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem elég büntetés nekik hogy ilyenek.
2011. jún. 9. 20:23
 2/31 anonim ***** válasza:
90%

a pedofilokat hol tolerálják?

Én úgy vagyok vele hogy felőlem mindenki azt csinál amit akar, ha nem tolja a képembe erőszakosan hogy az övé jobb és nem kényszerít arra hogy legyek olyan mint ő - ugyanez vonatkozik a vegetáriánusokra, bármilyen vallásra, politikai nézetre.

2011. jún. 9. 20:27
 3/31 napietus ***** válasza:
80%
a pedofilokét pl. bünteti, helyesen.
2011. jún. 9. 20:27
 4/31 dsRoland ***** válasza:
72%

Amerikában kiherélik őket meg hormonnal terápoával és kis börtönnel fenyegetik.

Szerintem roszzabat kellene.

2011. jún. 9. 20:32
 5/31 anonim ***** válasza:
84%

A vakok viselkedése is eltér a normálistól és beteg - kb ugyanilyen a homoszexualitás. Miért büntessük?

A pedofília már egy másik tészta...

2011. jún. 9. 20:35
 6/31 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem a pedofíliát és a homoszexualitást nem kéne egy kalap alá venni.
2011. jún. 9. 20:38
 7/31 konnerth ***** válasza:
89%

Jesszus...Nem azért kell valamit büntetni mert undorító...azért kell ha bűn cselekményt követ el valaki...Sorrendben:

Homoszekszuálisokat azért nem bűntetik mert az nem bűn cselekmény hogy kettő fiú vagy kettő lány szeretik egymást.

A pedofilokat igenis büntetik mert általában (lehet hogy keverem valamivel) kis korúakkal kezdenek ki és az már nemi erőszak(ami büntetendő).

A perverz kifejezést nem tudom ide beazonosítani úgy hogy arról nem mondok semmit...de remélem hogy értelmes választ adhattam. 15/F

2011. jún. 9. 20:38
 8/31 anonim ***** válasza:
71%

Az a szörnyű, hogy ezeknek az embereknek (már a pedofiloknak) ugyanolyan pszichiátriai segítségre lenne szükségük mint pl. más szenvedélybetegeknek és a társadalom legalja népéhez vannak sorolva. Az viszont tény, hogy attól még hogy a gyermekekhez vonzódik valaki szexuálisan, nem feltétlen biztos, hogy bűncselekményt követ el (gyermekeket molesztál szexuálisan).

Milyen élet lehet ez, szörnyű, hogy pont erre nincs még semmilyen megoldása a társadalomnak.

A homoszexualitás pedig nem betegség, az emberek tudatlansága és intoleranciája teszi őket "deviánssá". A normalitás talajától már régen elrugaszkodtunk, nem hiszem, hogy mérvadó lenne valakit normálisnak vagy normálatlannak bélyegezni, mert ez annyira szubjektív.

A perverz kategória meg... szerintem mindenki perverz kicsit valamiben.

2011. jún. 9. 20:43
 9/31 anonim ***** válasza:
47%

20:35-nek

Jól fogalmaztál "KB" a b@zik és a vakok között!!!! Szerinted melyiket tolerálja az emberek nagy többsége??? Én nem láttam még vak emberek felvonulását/vak parade/ és nem láttam rendőrt ne dobáld a vakot felszólítással!! Kicsit undorító az összehasonlításod

2011. jún. 9. 20:44
 10/31 anonim ***** válasza:
58%
20:44 ne csinálj úgy, mintha a felvonulás lenne az egyetlen problémád velük...
2011. jún. 9. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!