Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavar, ha a lány "elfolyik"?
A pasim néha humorosan megjegyzi,hogy "megint nem folytál el :D....de nem baj mert ez azt jelenti,hogy valamit nagyon jól csinálok"
de engem zavar, hogy ha pl én vagyok felül és felemelem a csípőmet h ő dolgozzon picit akkor hallani, hogy....
titeket ez mennyire irritál?
:S
nemnem,pont az ellenkezője,csak ironikusan mondja.
épp az hogy ezt tapasztalja és ezért mondja,h valamit nagyon jól csinálhat,
engem azavr.
és a kérdés még mindig nyitott:D
titeket zavar(na)?
na megjelent az első okostojásunk :)
ha hallgattál volna bölcs maradtál volna.
Akkor kellene szexuális életet élni, ha tisztában vagytok alap dolgokkal. Ehhez az is hozzátartozik, hogy bizony a nők nedvesednek, bizony kerülhet levegő a hüvelybe, és a bugyink is maszatos lehet, ha felizgulunk. Ha ez valakit zavar, az várjon még pár évet. Ha a pasitok megjegyzést tesz, akkor világosítsátok fel. Így legalább nem kell szülnötök sem, és van gyereketek.. :D:D
Kérdező: Aki megkérdezte, hogy hány éves vagy és magyar-e, az nem okostojás volt, hanem egy teljesen jogos kérdést tett fel. Alig lehetett érteni a kérdésed.
"A pasim néha humorosan megjegyzi,hogy 'megint NEM folytál el'.." Ezután ne csodálkozz, hogy senki nem értette mit akarsz. Az pedig világosan látszik a hozzászólásaidból, hogy fiatalka vagy. Ez persze nem baj.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!