Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk nektek mennyire tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek mennyire tetszik a magas telitalpú cipű, magassarkú, szandál amiért úgy bolondul a lányok többsége?

Figyelt kérdés

Én is lány vagyok, és nekem nem nagyon jön be. Az sem mindegy hogy ki vesz fel ilyet. Pl aki nagyon sovány, a pipaszár lábával nem jól néz ki. Meg szerintem nem is olyan nőies mint a nem telitalpú magassarkú. Vélemény??

Ja és azért írok ide, mert a fiúk többsége ezt a részt böngészi és nem a divatrészt! :))

2011. jún. 9. 19:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Igazad van, a teltalpú magassarkú cipők nem valók a pipaszár lábú nőknek, és azzal is egyetértek, hogy a nem telitalpú szexisebb.

De néha a divat irányítja az ízlést, úgyhogy az is lehet, hogy ha sok-sok telitalpút látok, hozzá fogok szokni, s azt fogom szexisnek látni.

(Így volt ez anno a sarukkal is. Kezdetben semmi jót nem láttam benne, most meg már... hm, szóval szexis. :-D)

2011. jún. 9. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva, hidegen hagy mi van a lábukon. Ameddig nem ez izléstelen sz*r, szóval illik hozzá, akkor bármi megfelel.
2011. jún. 9. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt tudod, hogy a fiúk többsége nem böngészi a divatrészt, akkor azzal is tisztában lehetnél, hogy nem értünk hozzá, illetve hogy alapvetően vizuális típusok vagyunk. Szóval linkelj képet! ;)
2011. jún. 9. 20:29
 4/9 A kérdező kommentje:
2011. jún. 9. 20:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Bocsi, rosszul linkeltem be!

[link]

2011. jún. 9. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Hát sztem elég otromba némelyik :S

Bár amit belinkeltél nem is rossz. De nekem a sima magassarkú cipők tetszenek a lányokon nagyon, az ilyen cipőkre nem nagyon fordítok figyelmet csakúgy mint a lapos cipőkre..

a jó csajok hordjanak jó magas tűsarkút :)))

2011. jún. 10. 12:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok de én azt vettem észre hogy a fiúk többsége szerint olyan vénasszonyos :D (személyes tapasztalat)
2011. jún. 12. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb egy sima tűsarkú, vagy egy olyan (nem tudom a nevét) aminek szintén magas a sarka (akár teli, akár nem) és a lábszáron vezetik végig a pántját keresztezve bizonyos távolságonként. Na ettől meg tudok vadulni, annyira tetszik. (F/30)
2011. jún. 12. 09:05
 9/9 anonim válasza:
az igy nem rossz. de van hogy ilyesmi cipők pszichológiai jelentőséggel bírnak pl. aki ilyen cipőt visel meglátszik hogy milyen belülről, de ahhoz még kell a megfelelő technika hogy lehessen látni / megtudni.
2014. máj. 14. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!