Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! A vastagság számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A vastagság számít jobban, vagy a méret a lényeg?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 19:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
hagyjukmár. most vegyükh nem 12-13éves kislányvagy hanem 18. akkor ha a srácnak 10 centis f@arka van és szar az ágyban valószínűleg elhajtod nem?
2011. jún. 9. 19:56
 12/27 anonim ***** válasza:
Persze a szex benne van egy kapcsolatban ez nem vitás, de nem alap! Na hát igen:) ezért b*sznak manapság félre sokanXD Felölem írhatja bárki is hogy alap én akkor se értek egyet. Tudom, hogy nem alap és kész.
2011. jún. 9. 19:57
 13/27 anonim ***** válasza:

19:49 vagyok

Szóval ha nem működik a szex akkor lehet a pasi akármilyen jó minden másban, de a kapcsolat nem működik.

2011. jún. 9. 19:58
 14/27 anonim ***** válasza:
így van
2011. jún. 9. 20:00
 15/27 anonim ***** válasza:
És amikor a kapcsolat nem jó, már mindenben veszekednek, meg nem bírnak meglenni egymás mellett, egymást idegét eszik, de a szex marha jó akkor is marha jó párkapcsolat marad?:D Nah? A szex megoldja?:)
2011. jún. 9. 20:02
 16/27 anonim ***** válasza:
És az a gáz, hogy a szex miatt döntenek egyesekXD
2011. jún. 9. 20:05
 17/27 anonim ***** válasza:
nem baj ha vastag csak hosszú legyen.
2011. jún. 9. 20:06
 18/27 anonim ***** válasza:
Ezek szerint lehet a pasi hülye és ronda ha jó a szex vele. De ha normális, férfias és nem jó vele a szex akkor akkor ki van zárva hogy barátnője legyen?
2011. jún. 9. 20:08
 19/27 anonim ***** válasza:
Velem jó a szex! :D
2011. jún. 9. 20:16
 20/27 Beviz Elek ***** válasza:

Nincs kizárva hogy barátnője legyen, csak könnyebben otthagyják...

Mamámék korában több olyan nő volt aki csak a férjével feküdt le egész életében. Olyan nő is volt akinek soha nem volt orgazmusa. Manapság ritka az olyan nő aki csak egy férfival. A legtöbb csaj 20 évesen legalább 2 srácon túl van...

Nekem ne mondja senki sem, hogy ha nincs orgazmusa soha az nem probléma. Ne hazudja senki sem, hogy ez nem érdekli. Egy darabig elhiszem ha nem olyan fontos és más értékekre koncentrál az ember, de évekig?

Lehet, hogy egy bunkó tirpák vagyok, de ha nem lenne jó a szex a barátnőmmel, akkor már kerestem volna mást.

Most ne a szüzek és az olyanok vitatkozzanak velem akik még csak a szex próbálgatásánál járnak, hanem az szóljon akinek évek óta nem volt orgazmusa a jelenlegi párjával és ez nem zavarja. Sőt! BOLDOG!

2011. jún. 9. 20:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!