Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A vastagság számít jobban, vagy a méret a lényeg?
19:49 vagyok
Szóval ha nem működik a szex akkor lehet a pasi akármilyen jó minden másban, de a kapcsolat nem működik.
Nincs kizárva hogy barátnője legyen, csak könnyebben otthagyják...
Mamámék korában több olyan nő volt aki csak a férjével feküdt le egész életében. Olyan nő is volt akinek soha nem volt orgazmusa. Manapság ritka az olyan nő aki csak egy férfival. A legtöbb csaj 20 évesen legalább 2 srácon túl van...
Nekem ne mondja senki sem, hogy ha nincs orgazmusa soha az nem probléma. Ne hazudja senki sem, hogy ez nem érdekli. Egy darabig elhiszem ha nem olyan fontos és más értékekre koncentrál az ember, de évekig?
Lehet, hogy egy bunkó tirpák vagyok, de ha nem lenne jó a szex a barátnőmmel, akkor már kerestem volna mást.
Most ne a szüzek és az olyanok vitatkozzanak velem akik még csak a szex próbálgatásánál járnak, hanem az szóljon akinek évek óta nem volt orgazmusa a jelenlegi párjával és ez nem zavarja. Sőt! BOLDOG!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!