Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van/volt olyan kultúra, civilizáció, ahol elfogadott volt a pederasztia?
Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 19:33
1/8 anonim válasza:
Remélem sehol sem ugyanis ez kész undor..gondolj bele neked mekkora van és egy 10 éves kissrácnak mekkora ahova betenné a nyomorult...Szerintem mindig akasztották az ilyen betegeket..
2/8 anonim válasza:
Ókori görögöknél, mint minden perverzió.
Nem csoda, hogy hanyatlottak, ennyi korcsosulás után.
3/8 anonim válasza:
Ókori Görögök. Mondjuk ott minden(ahogy azt a 2. válaszoló is írta)
4/8 anonim válasza:
Így van, a görögök akkoriban csak fajfenntartásra használták a nőket, de mivel iskolába csak a fiúk jártak, úgy tartották, hogy csak egy férfi lehet elég művelt egy komoly (testi és szellemi) kapcsolathoz és az is gyakori volt, hogy a fiatal fiúcskákat idősebb "mesterek" avatták be az efféle élvezetekbe.
5/8 anonim válasza:
Jelenleg is létezik egyébként. Elsősorban Pakisztán és Afganisztán bizonyos területein fordul elő. Éppen hogy a szigorú vallási előírások vezettek el ennek a gyakorlatnak az elterjedéséhez arrafelé. Nőhöz jutni, nőkkel egyáltalán szociális kapcsolatot létesíteni ugyanis nem egyszerű dolog arrafelé. Az utcán pedig rengeteg a szegény, szabadon kószáló, kiszolgáltatott kisfiú. Természetesen azért ott sem legális, de sokan elfogadottnak tartják, hogy férfiak jobb híján fiú szeretőket tartsanak.
6/8 anonim válasza:
A zsidóknál most is az. SZerintük teljesen normális dolog max. három éves kislányokkal dugni, mert úgyis visszanő a szűzhártyájuk. És ezt nem én találtam ki.
7/8 anonim válasza:
Kedves utolsó, mutass egyetlen olyan zsidót, aki szerinted 3 éves lányt szokott megszexualizálni... (fogom a fejem)
8/8 anonim válasza:
Kedves utolsó. Bár nem nekem mondtad, de olvasd el a Talmudban Sanhedrin 55b részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!