Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők! Előfordult már valakivel, hogy tudta, hogy nemsokára (1-4) órán belül szeretkezhet és helyette masztizott? +rajta kapta a párját? Ti mit szólnátok ha rajta kapnátok kedveseteket a masztin? :O
Szia! Én meglehetősen nagy étvágyú vagyok a szex terén és számtalan példa volt rá, hogy tudtam h este szeretkezni fogok a párommal de mégis maszturbáltam délután mert megkívántam a szexet és nem tudtam ellenállni :) Semmit nem mondana a párom erre, sosem szól érte, tudja, hogy mindig őrülten kívánom, tehát nem azért maszturbálok mert nem jó Vele a szex. Ha én rajta kapnám Őt akkor nem hagynám, hogy egyedül fejezze be. :)
19/L
Lehet ez jobb hozzá állás:)
Én meg olyan bután viselkedem, megsértődtem, és magamat éreztem rossznak. Közben én is nagy étvágyú vagyok.
Csak úgy gondolom, hogy sokkal nagyobb az élvezet, ha kiéheztetjük magunkat:P
Igen egyszer mondta azt (Mert sajna boszi vagyok és mindent levágok:P) de igazából nem számít mert akár maszti akár nem hamar kitudom készíteni.
Neki is rosszabb lesz úgy...
Hülyeség játszani a kukival, amikor vár a kánaán:)
Nem fordult ilyen elő, nem vagyok már az a hormonok által irányított tini, vissza tudom fogni magam. Ez olyan, mint ha pl. pisilni kell a buszon, sem kucorodok le a padlóra, hanem kivárom, amíg hazaérek. :D
A páromat sem sikerült még rajtakapni, pedig sülve-főve együtt vagyunk. De ha mégis rajtakapnám, biztos beszállnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!