Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem? 11 hónpaja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? 11 hónpaja vagyok együtt barátnőmmel. De úgy veszem észre mintha picit unná a sex-et. Mivel tudnám feldobni ezt vagy mit kéne csinálnom hogy ugyan úgy élvezze mint ezelőtt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbálj új helyeken, új időpontokban szerelmeskedni vele.
2011. jún. 9. 18:19
 2/7 Smartguy86 ***** válasza:
Lehet, hogy nem a szexel van ott a baj, hanem a kapcsolattal magával. Talán nem nagyon izgalmas neki úgy az egész. Járjatok el többször, legyenek közös élmények, ne csak bent üljetek meg szexeljetek! Ha nagyon fel akarod dobni, akkor meg derítsd ki, hogy mit élvezne, kísérletezzetek! Annyi perverz dolog van, ami sokaknak bejön, csak tagadják társaságban...
2011. jún. 9. 18:20
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokta:)megpróbálom kideríteni mire vágyik a legjobban:)
2011. jún. 9. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Sok csaj eleinte megjátssza a szexdémont, meg hogy mennyire élvezi a szexet, aztán ahogy telik az idő, beleunnak a szerepükbe.

Lehet, hogy nem unja, hanem valójában ilyen szokott lenni, csak eleinte tette a dolgot, hogy megfogjon. Most meg úgy van vele, hogy már nem kell tennie semmit, úgyis ottvagy.

Lehet, hogy ez van nálad is, eleinte udvaroltál, volt sok erotikus játék, simogatás, nem csak szex közben, több időt és energiát fordítottál a felizgatására is, meg az udvarlása ágyon kívül. Most meg úgy vagy vele, hogy a te nőd, már nem kell érte kaparni, az a dolga, hogy lefeküdjön veled.

Mindkét félnek tennie kell azért, hogy a kapcsolat érdekes maradjon, és az lesz a szex is.

Elég ciki, hogy még nem jártok egy éve, de már sikerül a másikra ráunni.

2011. jún. 9. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszadónak igazat adok!

Én a barátommal 19 hónapja járok, és ilyen, hogy unalmas szex nem létezik számunkra.

Engedd szabadra a fantáziádat, és ne legyenek tabuk. Én pl. tegnap közöltem a barátommal, hogy most azonnal vigyen el kocsikázni:P no comment...

Tippek:

Figyeld a kedvét (romantikus vagy durvább szexre vágyik-e?)

Várj a nagy orgia előtt 2-3 napot.

Használj pár kiegészítőt pl. eper, tejszínhab, síkosító.

Nézzél netről pár új pózt, olvass a szexről

Ne csak a testét izgasd fel, hanem az agyát is:) (azaz igazi tudomány)

Most ennyi jutott eszembe:)

2011. jún. 9. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én három éve vagyok a barátommal.Két év után a tv-re koncentráltam szex közben olyan uncsi volt.Nem izgatott már olyan hevesen.Öt hónapja tudom hogy volt egy kalandja(aktusa),ő persze nem tudja hogy tudom.De a lényeg az hogy engem fel izgat a gondolat.. Féltékeny v.ok de még is..
2011. jún. 9. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
megtolták helyetted... vagyis megcsalt..???
2011. jún. 9. 20:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!