Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy hétig más testébe bújhatnál a szexuális élmények/tapasztalok szerzése véget melyik hírességet vagy milyen tulajdonsággal rendelkező embert választanál?
Figyelt kérdés
Korod/nemed ha lehet írd oda!2011. jún. 9. 17:05
1/10 anonim válasza:
Egy szép csaj lennék és végigribanckodnám azt a hetet.
19/F
2/10 anonim válasza:
Én egyik fiúismerősöm testébe bújnék, mert piszok jóképű és szexelnék lányokkal kíváncsiságból, hogy fiú szemszögből milyen?
20L
3/10 anonim válasza:
Kristen Stewart bőrébe bújnék :D
4/10 anonim válasza:
én 50 cent lennék. vennék 1 kiló kokót meg vagy 20 fekete prostit és indulhat a buli.
6/10 anonim válasza:
Én nagyon jól el vagyok a saját testemmel, néha már most is azt érzem h lassítani kéne kicsit XD Am ha kéne cserélni akk is fiú bőrébe bújnék én nem tudnék csaj lenni áhh :S:S
18F
7/10 anonim válasza:
Én nagyon jól elvagyok a saját testemmel, de kipróbálnám egy fiú testben, milyen lehet nekik. Szerintem még a fa odvába is belógatnámXD
20N
8/10 anonim válasza:
én a volt főnököm testébe bújnék (ff) aztán odamennék az ő főnökéhez (szintén ff) majd megharapdálnám a nyakát meg fogdosnám a zacskóját és az arcára verném. aztán szétröhögném magam a másnap amikor kirúgják érte.
9/10 anonim válasza:
angelina jolie,hogy azért brad pittel szexelhessek egyet :D
10/10 anonim válasza:
Én egy jóképű, magabiztos, határozott, extrovertált, homoros,gazdag pasi lennék és qrogatnék és qrogatnék és qrogatnék... ^.^ Hahahaha
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!