Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy hétig más testébe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy hétig más testébe bújhatnál a szexuális élmények/tapasztalok szerzése véget melyik hírességet vagy milyen tulajdonsággal rendelkező embert választanál?

Figyelt kérdés
Korod/nemed ha lehet írd oda!
2011. jún. 9. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy szép csaj lennék és végigribanckodnám azt a hetet.

19/F

2011. jún. 9. 17:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Én egyik fiúismerősöm testébe bújnék, mert piszok jóképű és szexelnék lányokkal kíváncsiságból, hogy fiú szemszögből milyen?

20L

2011. jún. 9. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Kristen Stewart bőrébe bújnék :D
2011. jún. 9. 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:
én 50 cent lennék. vennék 1 kiló kokót meg vagy 20 fekete prostit és indulhat a buli.
2011. jún. 9. 17:13
 5/10 anonim ***** válasza:
ja és 18/f :D
2011. jún. 9. 17:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Én nagyon jól el vagyok a saját testemmel, néha már most is azt érzem h lassítani kéne kicsit XD Am ha kéne cserélni akk is fiú bőrébe bújnék én nem tudnék csaj lenni áhh :S:S

18F

2011. jún. 9. 17:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon jól elvagyok a saját testemmel, de kipróbálnám egy fiú testben, milyen lehet nekik. Szerintem még a fa odvába is belógatnámXD

20N

2011. jún. 9. 17:24
 8/10 anonim ***** válasza:
én a volt főnököm testébe bújnék (ff) aztán odamennék az ő főnökéhez (szintén ff) majd megharapdálnám a nyakát meg fogdosnám a zacskóját és az arcára verném. aztán szétröhögném magam a másnap amikor kirúgják érte.
2011. jún. 9. 22:59
 9/10 anonim ***** válasza:
angelina jolie,hogy azért brad pittel szexelhessek egyet :D
2011. jún. 9. 23:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Én egy jóképű, magabiztos, határozott, extrovertált, homoros,gazdag pasi lennék és qrogatnék és qrogatnék és qrogatnék... ^.^ Hahahaha

18/L

2011. jún. 14. 22:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!