Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, annyira le vagyok törve! Szerintetek miért van az, hogy én mind csak a gyengédebb dolgokat kívánom?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Komolyabb kapcsolatom nem nagyon volt még, és még csak háromszor feküdtem le fiúval. Mindegyik nagyon jó volt, de én olyan kis bénácska vagyok még.. nem igazán tudom mit kéne csinálnom.. Hogyan léphetnék túl a félelmemen, miszerint nem csinálom jól? vagy csak "gyakorlás" kérdése? És miért van az, hogy csak a lassú, érzéki dolgok esnek jól, és legszívesebben csak azt csinálnám, de a fiúnak több kell..Talán túl fiatal vagyok? Kicsit tanácstalan vagyok most..2011. jún. 9. 16:49
1/6 anonim válasza:
próbáld ki lánnyal hátha rájönnél mit tudnak ők is adni:)
3/6 anonim válasza:
16 éves vagy, komolyabb kapcsolatod nemvolt, és csak 3 fiúval szexeltél.
szép. gratulálok.
4/6 anonim válasza:
Várj egy komolyabb kapcsolatra szerintem, ahol majd nyugodtan 'bénázhatsz', hiszen akkor nem kell attól félned, hogy emiatt megszól, vagy otthagy a másik, hiszen szeret téged :) Nekem még most is van olyan érzésem, hogy bénán csinálok valamit, de tudom, hogy a barátom (akivel már több mint két éve élünk nemi életet) úgyis segítene és irányítana, ha máshogy szeretné. Szerintem nem kell erőltetni a dolgokat :)
5/6 anonim válasza:
talán olyannal kellene lefeküdni, akibe szerelmes vagy, rendesen megismerted és megbíztok egymásban, nem gondolod? Az agyadat is használd néha, ne csak a lenti részekkel gondolkodj. Mellesleg én elszégyellném magam, ha 16 évesen már 3 pasin túl lennék, és még csak nem is komoly kapcsolatban, talán vegyél vissza egy kicsit.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van, köszönöm mindenki kommentjét!
2011. jún. 9. 21:37
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!