Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hosszabb mondjuk azt hogy felnőtt kapcsolatban hosszabb idő után igazodik az egymáshoz, hogy mikor mentek el szex közben?
Barátom pl mindig azután megy el, hogy én elmentem. Szóval ő addig bírja, amíg nekem szükségem van rá, ha 5 percig akkor 5 percig, ha fél óráig fél óráig, ha 1.5 akkor pedig 1.5 óráig...
20L
Amúgy, hogy mennyire képesek egymáshoz igazodni a párok:
lassan 8 éve vagyok együtt a barátnőmmel, és olyan szinten sikerült egymás testét megismerni, hogy olykor mozgás nélkül (!) elmegyünk teljesen egyszerre. Pusztán ő belső izmainak félig önkéntelen mozgása és az én reakcióm okozza ezt. Amikor ez az állapot előáll, gyakorlatilag teljesen öngerjesztő, ha elkezdenék ekkor mozogni, hazavágná az egészet. Így viszont fél percen belül valamelyikünk elmegy, ami AZONNAL kiváltja a másik fél orgazmusát. Ez számomra mai napig döbbenetes, főleg, hogy olvasom, hogy vannak nők, akik semmilyen úton sem képes hüvelyi orgazmusra.
szerintem, ha egy lányon nem látszik, hallatszik, akkor nem elég tüzes.
nekem is volt olyan partnerem, aki csak mondta, hogy megvolt, de nem éreztem, láttam, hallottam belőle semmit.
Azt szeretem, ha felnyög hangosan, megfeszül a teste, érzem, hogy szorosabb lesz ott lent, majd egy nagy sóhajjal ellazul stb.
ha nem csinál semmi ilyet, akkor akár egy gumibabát is tolhatnék...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!