Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jól tenném ha hirtelen "kiélném" magam?
a kérdésem igen furcsa, aki nem érti az kérem ne szóljon be, elég nehéz a helyzetem
Ott kezdem hogy 17 évesen összejöttem a barátommal akivel tökletes harmóniában voltunk több mint 3 évig. Most szétmentünk, de biztos vagyok benne hogy alakulni fog még a helyzetünk
Ne kérdezzétek hogyan
az a helyzet, hogy nekem semmiféle kapcsolatom nem vlt előtte, mindig is vele szerettem volna leélni az életem. A barátom azt mondta sajnálja hogy nem éltem ki magam egyrészt ezért is szakítottunk és meglátja mit hoz a jövő. Most jól tenném ha ismerkednék netán szexelnék más emberekkel? Pár hónapon belül szerintem meg fog keresni mert nem fogja bírni.
Hogyan csináljam?
Tipikus. A csávó tudja/sejti, hogy megvárod. Ő addig kiéli magát majd amikor elfogynak a csajok akiket meg akart dönteni visszamegy hozzád.
Kell ez neked?
Ha neked nincs hozzá kedved ne csináld. Én amúgy hasonló helyzetben voltam, 2.5 éves kapcsolatnak lett vége, utána ott maradtam tapasztalatok nélkül. Én nem akartam új komoly dolgot, tombolni akartam és kipróbálni magam az életben, felfedezni a képességeimet, hogy vajon kellek-e a pasiknak egyáltalán? Fél évig teljesen jól el voltam, randiztam, kavartam, néha szexeltem is valakivel és nem hiányzott semmi más. Szerintem ha van kedved hozzá meg lehet próbálni, de csak ha van kedved hozzá. Csak akkor fogod élvezni, mert amúgy igenis ezt is lehet.
20L
Első sztem pasi - mert tökéletesen igaza van!
34N
ő az elmúlt 8 évben tökéletesen kiélte magát
tiszta forrásokból tudom hogy plussz munkát vállalt amióta szétmentünk úgymond és inkább otthon van, nyugisan tengeti minden napjait
amúgy sem volt sok szabaideje
27 éves
megalázó kommeneteket direkt nem kértem
"Első sztem pasi - mert tökéletesen igaza van!
34N"
Az vagyok... ;) 30F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!