Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy erekcióm van a jó illatoktól?
Figyelt kérdés
Legyen az egy parfűm, vagy virágillat, vagy jó kajaszag. Már nem merek megszagolni semmit.2011. jún. 9. 16:21
12/17 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha még kamasz, akkor sztem normális, a kamaszoknak mindentől feláll:) A páromnak, mikor kicsi volt, meg aztán később kamasz korában is, mikor valaminek örült, vagy valami miatt izgult, akkor is felállt, de most, hogy felnőtt, teljesen normális:)
13/17 Barbibabe válasza:
higyelj megúszod a night clubot csak bemész egy kajáldába;)
14/17 anonim válasza:
Szerintem normális, én lány vagyok, és ha valami finomat, -mondjuk nálam ez még csak férfi parfülillattal fordult elõ- akkor én is nem azt mondom, h felizgulok, de olyan kellemes bizsergést érzek...szal érted na. :) Nem tudom más, h van vele, sztem tök normális. :) 19/L
15/17 anonim válasza:
Én is mindig felizgulok, ha megérzem a szilvásbuktát, mert azt szeretem!
16/17 anonim válasza:
Mint a kutyáknál, ha örülnek, feláll a farkuk... :D
17/17 anonim válasza:
jacobson érzékszervedet kikéne operáltatni
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!