Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorító dolognak tartod a szexet?
Figyelt kérdés
Én egy kicsit annak tartom.2011. jún. 9. 16:01
2/10 anonim válasza:
Csak ha olyan helyen csinálják,ahol nem kellene..(nyilvános helyek). Mást én sem szeretnék bámulni..
Ha én csinálom 4fal között természetesen nem undorodom tőle, mert k.vajó dolog.
22/L
4/10 anonim válasza:
Akik undorodnak a szextől, menjenek apácának vagy papnak.
Én imádom:)
5/10 anonim válasza:
Csak a jó szex lehet undorító =)
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
hogy lehet undorítónak tartani a szexet? a legkedvencebb tevékenységem :D
8/10 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? 11? Mert én kb 11 évesen annak tartottam. Ha már vagy 13-14 akkor ez elég gáz:S
9/10 anonim válasza:
undorító, de csak ha jól csinálják!
10/10 anonim válasza:
am igen. én is így voltam kb 11 12 évesen h "pfúújjj szex meg csók" azt most meg minden nap azt csinálom :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!