Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ondó kerül a szánkba, lehetünk terhesek?
Nagyon csacsi kérdés. Hát persze, hogy lehetsz! Csak egyetlen feltétel kell még hozzá, hogy azért az eredeti rendeltetési helyre is jusson belőle.
üdv.: hegedor
Természetesen, hogyne. Csak utána nem megszülöd, hanem kiköpöd a babát kilenc hónp múlva.
Nehogymár... :)
Persze. És a száj nyálkahártyájába ágyazódik be a baba. Csak arra vigyázz, hogy amikor majd nő a gyerek, nehogy éhen halj!
Azt nem tudom, minek neked még nemi életet élni.
hát, ha az egyik spermium leszánkázik a gyomrodba, túléli a savfürdőt, majd megtesz további három métert a vékonybeledben és a vastagbeledben felszívódás nélkül, majd amikor nagydolgot végzel, hátrafelé törlöd ki, és utána még be is tuszkolod a cuccost, esetleg...
de ilyen ritkán történik...
jaj de jot nevettem ezeken a válaszokon.foleg aki kozvetlen elottem irt.
na de komolyan ne butáskodj már,ugyan hogy lehetnél terhes...komolyan ne gondolj még szexre,csak konyorgom annyit tegyél meg,hogy beszerzel egy konyvet szexuális felvilágosításrol.kérleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!