Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy csak olyan nők jönnek be érzelmileg és szexuálisan akiknél esélyem sincs?
Nem vagyok egy jó pasi, és még barátnőm se volt, de már lehetett volna, de csak olyan átlag alatti kicsit egyszerű húsosabb csajok. És valahogy engem nem tudnak vonzani pedig szeretnék nem felszínes lenni. De mikor meglátok egy csinos szép arcú 50-60 kiló körüli lányt akkor elveszítem az eszem, de ezek a csajok még csak szóba se állnának velem. Hogy tudnám megváltoztatni a hozzáállásom, mert magamon nem hiszem hogy tudnék annyit változtatni hogy esélyem legyen az ilyen lányoknál.
21/F
Szerintem gyere össze egy átlagos (alatti) lánnyal akivel közös nevezőn vagytok,mellette megérsz kitapasztalod a kapcsolatot és a szexet aztán hátha bele is szeretsz,de ha mégsem legalább elmondhatod hogy volt egy barátnőd.A foglalt pasik amúgy is kelendőbbek ....
19/L
Általános recept nincsen, mivel azok a lányok akiket neg akarsz hódítani teljesen különböző személyiségek. Az egyik egy kétméteres északi titánra vágyik a másik meg egy latin macsóra. Ami az egyiknél jó pont, lehet pont amiatt nem jösz be a másiknál. Aztán jön a csavar, lehet hogy ezek a pasik pont a kicsit husisabb, kerekbedebb nőkre buknak, a te álomnőidre meg tesznek magasról.
Nem feltétlen csak a külsőségeken múlik erre csak olyan kliséket tudok mondani, mint legyél ápolt, esetleg sportolj, figyelj az öltözködésedre de ne túlozd el, maradj természetes. Ezt gondolom eddig is tudtad.
Belsőre nézve meg legyél udvarias, hallgasd meg az embereket még ha közvetlen hasznát nem is látod, ne b...szd át mások fejét, ne rúgj bele a gyengébbe, lehessen veled értelmesen eszmétcserélni. Magyarán ne legyél f...sz. És járj sokat emberek közé, de igyekezz ne megkeseredni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!