Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinik mennyi ideig járnak az első együttlét előtt?
Figyelt kérdés
mert aszexuális vagyok és szeretném ha minél később derülne csak ki (24F)2011. jún. 9. 09:13
1/11 anonim válasza:
24 vagy? Akkor miért érdekelnek a tinik?
Te pedo vagy,nem aszexuális...
2/11 anonim válasza:
Tinitől függ, én 16 évesen a harmadik randin lefeküdtem a sráccal. Keress inkább aszexuális lányt.
3/11 anonim válasza:
Én 3 hónap után feküdtem le a párommal.
4/11 anonim válasza:
ismerek olyat aki egy évet várt, ismerek olyat aki egy hét után lesz*ta a barátját majd egy hónappal rá már szexeltek is. nem tudom melyik a normális, szerintem inkább az első
5/11 anonim válasza:
attól is függ, hány évesekről van szó. ebben a korban nem mind1, hogy 14-15 évesek, vagy mondjuk 17 évesek..
egyébként mi pl 8 hónapot vártunk, 15 évesek voltunk. azóta is együtt vagyunk, ennek már 4 éve :)
6/11 A kérdező kommentje:
ő 16
2011. jún. 9. 09:42
7/11 anonim válasza:
felejtsed el
miért akarsz 24 évesen egy 16 évessel kezdeni? nézz körül a te korosztályodban
vagy te is egy ilyen szerencsétlen vagy hogy a korodbeli vagy a nálad idősebb lányokhoz már nem mersz odamenni?
igazad van a kicsikkel könnyebb kikezdeni, ő úgy is azt hiszi megtalálta élete szerelmét
8/11 anonim válasza:
15 évesen ismertem meg(ő 17 volt), 5 hónap után (már 16 évesen) vesztettem el vele a szüzességem, de pettingelni már hamarabb kezdtük. Nemrég voltunk 4 évesek :). Viszont én a helyedben nem kezdenék azzal a lánnyal, mert túl fiatal hozzád, ráadásul nem vagy vele őszinte.
9/11 anonim válasza:
Ált. ffi és nő közt max. +- 5 év szokott lenni a különbség, de párja (ill. családja) válogatja. Láttam már 14 éves lányt 28 éves sráccal. Keress egy másik hasonlóan gondolkodó lányt, egyébként meg nyomulj 18 és afelettiekre, jobban jársz.
10/11 A kérdező kommentje:
18 fölötti lányok már 1 hónap után szexet akarnak
2011. jún. 9. 10:36
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!