Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg férfiak kiket tartanak ideálnak?
A hetero férfiak kiket tartanak példaképnek?
És a masculin többség, vagy a feminin kisebbség véleményére vagy kíváncsi?
Szerinted a melegeknek van meleg Istenük, példaképük?
Előfordulhat, de már csak azért mert mondjuk... tisztelik h Ricky Martin felvállalta magát xD
Én meleg vagyok, de nincs ideálom, ugyanúgy bejöhet nekem egy pasi, aki több csajnak is bejön... vagy esetleg nem. Ez csak ízlés kérdése, semmi több.
szerintem ez az ideál dolog elég szubjektív és személyenként változó(akárcsak heterók esetében); nehéz egy férfit "részekre bontani"
Például a legjóképűbb férfi, akit valaha láttam, az egy 49 éves angol férfi, a teste is tökéletes, humoros, okos, sőt még sikeres is de mégse az ideálom. Sőt, sokkal jobban vonzanak azok, akik "nem tökéletesek". Személyiség, beszéd és karrier terén nincs ideálom,hogy is lehetne
Én meleg vagyok és SP egy kis *********** rohadtul nem jön be!!! Mindig a Majmok bolygójának a szereplői jutnak eszembe róla sztem tök majomarca van!
Amúgy nem értem a kérdést... pl. nekem Taylor Lautner nagyon bejön külsőre de a személyisége csak egy kis hülyegyerek amilyen minden 2. ember XD személyiségre az jön be, ha valaki értelmes, meg egyedi :D Nem baj az, ha hibás egy kicsit (agyilag), sőt, az teszi emberré :D De tényleg nem értem pontosan mire gondolsz a kérdésben.
én friderikuszt tartom ideálnak, amikor dugom mindig beszél az orrhangján :DDD
SP
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!