Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A meleg férfiak kiket tartanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg férfiak kiket tartanak ideálnak?

Figyelt kérdés
Arcban, testalkatban, személyiségben, beszédben, karrierben stb...
2011. jún. 9. 02:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A hetero férfiak kiket tartanak példaképnek?

És a masculin többség, vagy a feminin kisebbség véleményére vagy kíváncsi?

2011. jún. 9. 03:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerinted a melegeknek van meleg Istenük, példaképük?

Előfordulhat, de már csak azért mert mondjuk... tisztelik h Ricky Martin felvállalta magát xD

Én meleg vagyok, de nincs ideálom, ugyanúgy bejöhet nekem egy pasi, aki több csajnak is bejön... vagy esetleg nem. Ez csak ízlés kérdése, semmi több.

2011. jún. 9. 07:30
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Ricky Martin után nekem SP jutott eszembe :)
2011. jún. 9. 09:34
 4/11 anonim ***** válasza:
SP és Fluor Tomi melegek te a tini lányoknak jönnek be. Bár lehet a tini meleg srácoknak is.
2011. jún. 9. 09:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez az ideál dolog elég szubjektív és személyenként változó(akárcsak heterók esetében); nehéz egy férfit "részekre bontani"

Például a legjóképűbb férfi, akit valaha láttam, az egy 49 éves angol férfi, a teste is tökéletes, humoros, okos, sőt még sikeres is de mégse az ideálom. Sőt, sokkal jobban vonzanak azok, akik "nem tökéletesek". Személyiség, beszéd és karrier terén nincs ideálom,hogy is lehetne

2011. jún. 9. 10:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én meleg vagyok és SP egy kis *********** rohadtul nem jön be!!! Mindig a Majmok bolygójának a szereplői jutnak eszembe róla sztem tök majomarca van!

Amúgy nem értem a kérdést... pl. nekem Taylor Lautner nagyon bejön külsőre de a személyisége csak egy kis hülyegyerek amilyen minden 2. ember XD személyiségre az jön be, ha valaki értelmes, meg egyedi :D Nem baj az, ha hibás egy kicsit (agyilag), sőt, az teszi emberré :D De tényleg nem értem pontosan mire gondolsz a kérdésben.

2011. jún. 9. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:
taylor lautner lol :DD a hugom lehetne xD
2011. jún. 9. 11:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Jajj bocs h nekem nem egy 49 éves öregember jön be XD De nem baj az legalább nem veszünk össze rajtuk :D
2011. jún. 9. 11:14
 9/11 anonim ***** válasza:
így van :D és nem öregember!!:D jobb kondiba van mint a legtöbb huszonéves :D
2011. jún. 9. 11:32
 10/11 anonim ***** válasza:

én friderikuszt tartom ideálnak, amikor dugom mindig beszél az orrhangján :DDD

SP

2011. jún. 9. 12:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!