Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni akkor ha nyalnak?

Figyelt kérdés
Nem a pasikkal van a baj,hanem velem...eddig még egyiknél sem sikerült,de még akkor sem,ha közben ujjaztak.A nyalástól egyáltalán nem tudok úgy felizgulni,hogy orgazmus közeli állapotba kerüljek,csak az ujjazástól,de amikor ott vagyok,hogy mindjárt elélvezek,akkor elkezd feszíteni..és folyamatosan feszít...de nem tudok...iszonyú rossz érzés ez nekem..és a pasik is úgy érzik,hogy kudarcot vallottak..Mit tehetnék?Mi lehet ennek az oka?
2011. jún. 9. 02:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond veled. Nem feladatot, hogy élvezd a nyalást. Olyat csináljatok, aminél el tudod engedni magad és igazán élvezni tudod. Nem futószalagról jönnek le az emberek :)
2011. jún. 9. 02:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert úgy gondolod, hogy nem vagy te fagyi.
2011. jún. 9. 06:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem jól nyalnak és nem tudsz ellazulni.Ez a két lehetőség van.
2011. jún. 9. 07:59
 4/6 Smartguy86 ***** válasza:

Neveltetés... biztos bűntudatot érzel, ha élvezed. Senki nem beszélt veled a szexről a családban, csak innen-onnan hallottál valamiket. Serdülőkorodban titokban maszturbáltál, jó sokat valószínűleg, és eközben kialakult a bűntudat, hogy neked ezt nem szabad. Senki nem mondta el, hogy: "de igen, szabad, ez természetes". Ha így van, akkor mostmár jóformán cseszheted, de nincs veszve minden, tenni kell érte, hogy megváltozzon a berögződésed. Beszéld ki magadból! Az orgazmusképtelenség 99% lelki baj és 1% lehet testi képtelenség.

A másik lehetőség az, hogy nem tartod magad elég jónak, nem tartod magad szépnek, azon jár az agyad, hogy mennyire cikis neked ezt csinálni, meg hogy a barátodnak úgysem tetszel. Ezeket is legjobb ha kivered a fejedből - ezt mindenki csinálja, természetes dolog és a barátodnak meg ha nem tetszenél, akkor nem téged nyalna, hanem egy másik lányt!

2011. jún. 9. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom, hogy a hátterében legtöbbször lelki okok vannak, ahogy az előző válaszoló is leírta.

Itt valószínű, hogy nem a tachnikával van a gond, mivel egyik férfi sem tudott ily módon kielégíteni, hanem valami nyomja a lelkedet, ami miatt görcsössé válsz, és nem tudod élvezni.

2011. jún. 9. 09:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Lehet hogy igazatok van!Megpróbálok ellazulni legközelebb :)
2011. jún. 12. 17:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!