Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti hogy végeztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy végeztek önkielégítést? Lány vagyok, de nem igazán tudom, hogyan kell technikailag. Néhány kérdést szeretnék feltenni

Figyelt kérdés

Elolvastam itt már t9bb kérdést is ezzel kapcsolatban, de még mindig nem tiszta teljesen.

Az ujjatokkal milyen irányban a legjobb ingerelni a csiklót (körkörösen vagy fel-le)? A csikló körüli részt (fentebb és oldalt) is dörzsölitek? A csiklót közvetlenül ingerlitek vagy a felette levő bőrön keresztül? A nagy ajkakat széthúzzátok, miközben a csiklótokkal vagytok elfoglalva? A hüvelybe is felnyúltok?

Bocsi a sok kérdésért... :$ Köszönöm ha néhányra válaszoltok!

2011. jún. 9. 00:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

butaság mind ez a kérdés...

Ahogy csak jólesik ;)

Aztán itt a remek alkalom igy 1 óra fele, mindent bele :)))

2011. jún. 9. 00:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is úgy csináld ahogy neked jól esik. Mindenkinek más a jó. Én közben be szoktam nyúlni a hüvelybe is,de csak miután a csiklómat simogatva felizgattam magam és elég nedves lettem. A csiklómat körkörösen szoktam maszírozgatni.
2011. jún. 9. 00:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
hát én van hogy csak letekerem a zuhanyfejet, széthúzom a nagyajkaimat és rá irányítom a vízsugarat. Általában hamar elévezek tőle, de te tedd ahogy éppen jól esik :)
2011. jún. 9. 03:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Létezik vibrátor is, ki lehet próbálni azt is!
2011. jún. 9. 08:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ujjazom magam + a csiklómat ingerlem körkörösem! Nagyon jó érzés!!!
2011. jún. 9. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
fogok 1 slagot [ugyan az mint a vizsugár] csak hajlékony és ha akarod hogy ne menjen több viz behajlitod
2011. jún. 13. 02:47
 7/8 Burny bácsi ***** válasza:
20%
Tűzoltótömlővel próbáld ki. Az tutira ingerelni fog...
2011. jún. 13. 08:32
 8/8 Narwik ***** válasza:
Viccesen hangzik,de a légzés nagyom fontos ilyenkor. :) Szerintem mindegy,hogy milyen irányban masszírozod,először próbálj meg mély levegőt venni,néha tartsd is bent egy kicsit...általában így összejön.:)
2011. jún. 13. 15:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!