Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagy kufferba jó pakolni, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy kufferba jó pakolni, de szégyen vele utazni?!

Figyelt kérdés

elgondolkodtam ezen a "mondáson" és arra gondoltam megpróbálnék csinálni egy statisztikát,hogy igaz e a mondás.

2 lánnyal létesítettem eddig szexuális kapcsolatot. egyiknek sem volt kicsinek mondható feneke de mindkettőnek szűk puncija volt. szóval a kérdés:

A KISFENEKŰ LÁNYOKNAK BŐVEBB A PUNCIJA?

Vegyük határnak a 3 ujjat. 3ujj alatt szűk,felett bő.

2011. jún. 9. 00:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én barátnőmé formás kis popsi, és szűk punci ;)
2011. jún. 9. 00:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
ez nem attól függ ,h. kinek mekkora a feneke... egyén függő.
2011. jún. 9. 00:48
 3/15 napietus ***** válasza:
100%
először is 2 főt én nem vennék reprezentatív mintának :) egyébként meg nem függ össze. a fenék harántcsíkolt izom, a hüvely belső szerv, ami simaizomzatból áll. semmi köze a kettőnek egymáshoz :)
2011. jún. 9. 00:54
 4/15 anonim ***** válasza:
81%
barátnőmnek: formás popsi, és pont határértéken van a puncija, ha a 4 ujat vesszül:) én pont imádom:P ennyi, de inkábbszűk punci társul, a viszonylag kicsi popsi mellé, és imádok bele pakolni is meg utazni is vele ami a mondást illeti :)
2011. jún. 9. 00:54
 5/15 anonim válasza:
0%
Bi fiúval nem volna érdekesebb?
2011. jún. 9. 00:57
 6/15 anonim ***** válasza:
45%

Persze,hogy igaz a mondás.

Minden férfi életében előfordulnak pi-na böjtös időszakok és olyankor becsúszik 1-2 fóka is.

Nincs velük gond,csak ugye egy sportos fickóval összeegyezhetetlen az ilyen lányok sportgyűlölete,lustasága,egészséges változásra való képtelensége.

Ezért nem lehet ebből semmi a dugáson kívül.

A 3 újj széles meg szerintem már régen tág.

Egyébként meg a nagyon vékony nők közül sokan rendelkeznek tág pu-cival.Mivel vékonyak,koplalnak,nincs rajtuk semmi izom,ezért a hüvelyizmaiknak sincs tartása,hamar kitágul.

2011. jún. 9. 02:11
 7/15 B.angel ***** válasza:
73%

Nem tudom miért pontoztátok le az utolsót... Igaza van!

Ha befér három ujj, az már rég nem szűk. De miért is kéne neked nagyon tág punci? Tudtommal akkor nektek is oda az élvezet... ÉS a kettőnek semmi köze egymáshoz. Kis segg-Tág punci... Könyörgöm mikor nőttök már fel?

2011. jún. 9. 07:57
 8/15 napietus ***** válasza:
66%
"Mivel vékonyak,koplalnak,nincs rajtuk semmi izom,ezért a hüvelyizmaiknak sincs tartása,hamar kitágul" ez mondjuk hülyeség, lásd fentebb. a többi nem az, abban igaza van.
2011. jún. 9. 08:41
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
Lehet hogy igaza van, de közönséges és szemét.
2011. jún. 9. 08:58
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
...Mármint az írása.
2011. jún. 9. 08:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!