Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbiknél hogy zajlik az élet?
Nem csupán szexre gondoltam, itt is beválalnak egy szerepet (az egyik csaj fiúsan öltözik)? összezördülések megcsalások gyakorisága stb...
csak komoly, tartalmas, hosszú, kielemzős válaszokat kérek főként a leszbiktől.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:54
akkor nem kell írnod, gondolom a 83%ot a józsefvárosi piacon kapartad össze és nem a jó válaszaiddal:D
Úgy értem, hogy mindketten csajosak vagyunk:) viszont ő nagyon jól néz ki$
18/L
:)
ajánlom Frank Herber Dűnéjét unatkozás ellen :D pár hétre biztos lekötne, van pár kötete ;)
őő.. ez nem a kérdéshez kapcsolódik természetesen :D
21F
hát hogy a viharba ne lenne az? :)
pedig komolyan jó könyv(ek).
Mégis hogy zajlana? Hááát természetesen felvessszük egymás kockás ingét, feltesszük a Tegan and Sara cd-t és simogatjuk a 235325 macskánkat miközben nézzük a focit és isszuk a sört...
Na jó, nem igazán.
Az, hogy valaki butch vagy femme öltözködésű, még nem jelent semmit. Nem szabájszerű, hogy egy párban egy fiús és egy lányos csaj van, lehet együtt két fiús vagy két lányos nő is.
Attól hogy valaki ingben és bő farmerben érzi jól magát, még nem feltétlen jelenit azt, hogy macsó viselkedésű. Megesik heteró pároknál is, hogy a nő a dominánsabb fél, a leszbikusoknál is van, hogy a femme a top a kettő közül, de olyan is van, hogy engyenlő az eloszlás, váltogatják.
Szóval végtelen számú kombináció lehetséges, és ebből elég sok létezik is.
A legtöbb pár nyűgnek érzi ezt a heteróknál bevállalt szereposztást, bár van aki pont élvezi.
80%, ez olyan tipikus lipstick leszbikus hozzáállás... attól hogy valaki fiús, még nem feltétlen elhanyagolt, és attól hogy valaki femme, még nem feltétlen jó nő. Attól, hogy egy nő fiúsan öltözik, még nő marad.
A megcsalások nem attól függenek hogy most valaki a lányokat vagy a fiúkat szereti-e hanem hogy van-e gerince. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Összezördülések minden kapcsolatban vannak. Ez sem függ a partnerek nemétől, egy fiú is ugyanúgy lehet hisztis mint egy nő.
Előző jól mondja! Én 19 éves fiú vagyok, de van egy havercsajom, aki leszbikus és bnnője is. Sokat láttam, hallottam, tanultam tőlük. Szóval kb. így van ahogy az előző leírta.
A megcsalásos dolog meg tényleg hülye kérdés, már bocs. Ugyanúgy megcsalhat egy hetero, meleg pasi, vagy hetero, leszbi nő, bármilyen felállásban, bármilyen korosztályban. Ez az adott egyéntől függ, h mennyire monogám vagy hűtlen tipus, ill szerelmes a partnerébe, vagy csak úgy van, és közben félre"ujjaz" 19F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!