Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan gondolhat vissza az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan gondolhat vissza az együtt töltött időkre, ha bizonytalan szexuális beállítottságában?

Figyelt kérdés

Hónapokkal ezelőtt ért véget a kapcsolatunk, nekem ő volt az első, neki én voltam az első fiú az életében, mivel korábban ő lányokkal volt már együtt. Eleinte tagadhatatlanul oda volt értem, meg persze én is, sőt még máig is, viszont már több hónap telt el azóta hogy szakított velem. Párszor beszéltünk azóta, és egyszer azt mondta hogy a fiúk már nem érdeklik, utána mikor rámírt, azt mondta hogy azért néha "rájön" és akkor igen. Tudom hogy ismerkedett egy sráccal, viszont őt lerázta, a lényeg hogy mint ahogy nekem is mondta, bizonytalan hogy fiúval tudna együtt szexuálisan. De legutóbb is valahogy éreztem hogy élvezettel csókol meg, és bújik hozzám, pedig akkor már csak "szexről" szólt minden (amiből végül nem lett szex). Körülbelül 90 SMS-t küldött a két hónap alatt, hogy így szeret úgy szeret, szóval nem hiszem hogy végig csak azért lett volna velem hogy a szexet kipróbálja fiúval. Félek viszont hogy már semmit nem jelent neki ez a két hónap, meg én se.

19/f (ő 18)

2011. jún. 8. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
fura, ritka, hogy veled feloldódik, azt mondom szerezd meg megint, őt megtudnád becsülni ˘˘
2011. jún. 8. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:

bűnnek érzi, amit tesz, undort vált ki nála, de egy időután muszáj neki egy fiú...

de most pasidról v csajodról írsz, mert mindakét nemmel értelmezhető.

2011. jún. 8. 22:48
 3/9 A kérdező kommentje:

fiúról

Amúgy olyasmit érezhet hogy kell neki egy fiú, mikor megkapja utána meg megbánja? Utoljára mikor együtt voltunk feltűnt hogy miután kilégült egyből felöltözött, és mondta hogy jönnek hozzá, és még puszit se akart adni mikor mentem el. Erről lehet szó? :S

2011. jún. 8. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Húú bonyolult. Szerintem bejönnek neki a pasik (is) csak próbálja elnyomni. Lehet h a többi ember miatt, lehet h csak ő harcolna magával szemben, de úgy néz ki nincs megbékélve ezzel. Előfordulhat, h van mikor már nem tud parancsolni magának, és enged, aztán mikor megkapta amire szüksége volt, vagy megbánja, vagy szégyenli magát.

Hetero fiúkkal is megesik h a kiskori tiltás miatt (mikor rászólnak h nem szabad fogdosni a fütyijét vagy vmi) önkielégít, de rögtön utána bűntudatot érez.

Nemtudom mi járhat az ő fejében, de jó lenne ezt vele megbeszélni! 19F

2011. jún. 9. 07:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát igencsak az előttem válaszolóknak van igaza.

Bár nekem nem volt bűntudatom az első élmény után, érdekes módon nekem is mindmáig előtör egy olyan érzés,hogy ennek nem kéne így lenni,vagy lehetne máshogy is,meg csak bebeszélem magamnak.

Szerintem nem tisztázta ezt még magában sem. Jó lenne ha beszélnél vele erről,hogy mit érez,vagy hogy érzi magát egy együttlét után.

Elég esélyes hogy nem dolgozta föl még magában a dolgot..

18/F

2011. jún. 9. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
kérdező: ha nem vagy annyira kanos és mondjuk kivered utána te is érzel valami olyat hogy már nem vagy felizgulva stb, barátodról is ez mondható el, ilyenkor szexuálisvágy nem nyomja el a bűntudatot.
2011. jún. 9. 17:38
 7/9 A kérdező kommentje:
De akkor gondolom neki is jó lenne ha beszélhetne valakivel erről, akár velem, mert úgy tudom hogy nincs senkije akivel ilyenekről beszélni tudna. Azért egy beszélgetést csak nem utasítana vissza?
2011. jún. 9. 17:39
 8/9 anonim ***** válasza:

07:51es vagyok.

Valószínű h nem, de mi ezt honnan tudhatnánk? :D Tégy egy próbát :)

2011. jún. 9. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már ilyenben részem!

Te csak egy eszköz vagy akit néha zsebre raknak és néha néha elővesznek ha szükség van rád!Legyen már önbizalmad és küld el a 3.14csába!!!!

Üdv!

2011. jún. 10. 22:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!