Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex, valami tippek?
Figyelt kérdés
valószínűleg holnap fogom elveszíteni a szüzességemet a barátommal. nagyon szeretjük egymást és már vártuk ezt a pillanatot, ettől függetlenül egy picit félek. Először is attól, hogy fájni fog, de szerintem már meg vagyok repedve, szóval az annyira nem lehet vészes, tudom, hogy az első alkalom nem mindig olyan jó, de ettől függetlenül félek..valami tippek, tanácsok, vagy átélt élmények?2011. jún. 8. 21:20
1/12 anonim válasza:
lazíts! zárj ki minden mást. add át magad a pillanatnak ;)
2/12 anonim válasza:
a fezsült vagy, nagyon rossz lesz :S
3/12 anonim válasza:
A feszültségedet feloldani a barátod feladata, ha nem sikerül neki, akkor még napoljátok a dolgot, és ismerjétek meg egymás testét.
4/12 A kérdező kommentje:
úgy ideges nem vagyok, csak izgulok, mert várom. Egymás testét pedig már nagyon jól ismerjük, mert sokat vártunk már, és tudjuk, hogy mi jó a másiknak, ismerjük egymás minden porcikáját :)
2011. jún. 8. 21:45
5/12 anonim válasza:
akkor lassan kezdjétek, ne rögtön zuggy le a rucit!
nem siettet senki
smacival kezdjétek-> simi ...
fantázia gyerekek!!!
6/12 anonim válasza:
Akkor csak annyit tudok mondani, hogy jó szorakozást! És tényleg lassan, ráértek (ügyeljetek arra, hogy senki ne zavarjon meg se szülők se senki, telefonokat és gépeket ki). Gyerek ne legyen.
7/12 anonim válasza:
Jegyezd meg a dátumot! :D
De amugy komolyan,lazulj el,és add át magad az élménynek.Ne várj tul nagy dolgot,nehogy csalodj.Ha nem lesz tul jü,ne ess kétségbe,kitartás,a következö jobb lesz.
8/12 anonim válasza:
nézz meg előtte egy romantikus filmet
lazulj el
ahogy a srác csókolgatja a nyakadat aztán megy lejjebb, közben simogat
máris jobban fog esni
ha a srác normális akkor hidd el nem fog annyira fájni.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi aranyosak vagytok :) már várom :D
2011. jún. 9. 11:33
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!