Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy lány vagy nő szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány vagy nő szeret magassarkúban harisnyákban meg miniszoknyákban vagy egyéb ilyen kirívóbb ruhában az jobban kívánja a szexet úgy alapból?

Figyelt kérdés
Vagy ha egy nő megkívánja a szexet akkor képes kirívóbban is öltözni hátha lesz valami?
2011. jún. 8. 19:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

a nők szeretik ,ha észrevesszük őket.Az biztos ,hogy sokan nagyon kirívóan öltöznek ,de talán ez az önbecsülésük miatt van hiszen ,ha megnézik őket akkor valószínűleg nem csúnyák.

Nem vettem még észre ,hogy jobban akarnák a szexet a miniszoknyások..

2011. jún. 8. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha én megkívánom a szexet, akkor azt melegítőben is megszerzem. :D
2011. jún. 8. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:

NEEEEEM!

Ennek semmi köze a szexhez.

2011. jún. 8. 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:
nem feltétlen, neki az a stílusa ő azt szereti, de nem biztos, hogy a szexet jobban kívánja
2011. jún. 8. 20:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Én tűsarkós, miniszoknyás vagyok és szeretek gyakran szexelni.
2011. jún. 8. 21:59
 6/11 anonim ***** válasza:

a legtöbb pasi totál abban a hitben él, hogy aki kirívóan öltözik, az csak szexre vár

csoda, hogy egyáltalán valakiben felmerül ilyen kérdés! ez már intelligencia!

2011. jún. 8. 22:08
 7/11 A kérdező kommentje:
21:59! Egy privit...?
2011. jún. 8. 22:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Én általában szeretek így öltözni.. de csak mert jólesnek a visszajelzések.:D Nem feltétlenül mert azt akarom...
2011. jún. 9. 15:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálam nincs összefüggés. Néha van, hogy a barátomhoz azért megyek át olyan cuccban, amiről tudom, hogy jobban izgul rá (ő pl imádja a miniszoknyákat, meg ehhez valami fűzős felső, stb), mert akarom éppen, és így hamarabb rámmászik, de van, hogy éppen az van felül a szekrényben, és azért van rajtam. Ha utcára öltözök fel így, biztosan nincs összefüggés a kettő között.

19/N

2011. jún. 10. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
21:59-es vagyok. Van egy 9 hós kisfiam is (szóval gyarapítom azon kevés emberek táborát, akik 55 kilós sportosak és szülés után is imádnak dugni:D), szóval gondolom gond a privi... nem erre számítottál:D.
2011. jún. 10. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!