Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex bűn ha nem gyereket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex bűn ha nem gyereket csinálunk csak úgy élvezetből?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 17:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha azt akarod hallani, hogy az, menj át a vallás kategóriába. Ha azt akarod hallani, hogy nem az, akkor maradj itt! Szerintem nem az, bár én ateista vagyok, bár te se írtad, hogy milyen meggyőződésben gondolkozol. Nyomjad nyugodtan, élvezd, és védekezz.
2011. jún. 8. 21:57
 12/14 A kérdező kommentje:
amúgy katolikus vagyok...
2011. jún. 8. 22:17
 13/14 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..

Ezt a kérdést én írtam ki pár hónapja, és adtam is rá hosszú válaszokat, javaslom olvasd végig. Választ nem kapsz, de sok véleményt igen.

2011. jún. 8. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezt csak a hülye vallásos barmok találták ki a középkorban, szimpla sóherségből. Mivel ha a papok is létesíthetnének szexuális kapcsolatot és még gyerekeik is születnének, akkor a vagyon is örökölhető lenne, az pedig már nem tetszik nekik. A vallás lényege, hogy az emberben bűntudatot keltsen minden olyan dolog iránt, ami csak egy kicsi örömöt is okoz. Ennyi erővel az evés is örömet okoz, tehát bűn, így enni sem lenne szabad, nem. Attól még, hogy valaki rendszeresen kefél, attól még lehet jó ember. És aki ki jelenti, hogy a szex bűn, de nem tudja megindokolni, hogy miért - mert miért is tudná - az nem normális.
2011. jún. 9. 00:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!