Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk beindultok attól ha egy lány a nyakatokkal játszik? Harapdálja puszilgatja nyalogatja stb persze rohadt érzékien
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 16:53
1/14 anonim válasza:
Micsoda szóösszetételek. "rohadt érzékien" :D
2/14 tsz-tag válasza:
én azt szeretem amikor a csiklóját dörzsöli a nyakamnak...és közbe énekel
3/14 szamóca.. válasza:
ez a nyalogatja nekem mindig olyan kutyásan hangzik nem tudom miért...
egyébként pasifüggő, és azért az hogy te azt mondod rohadt érzéki vagy még nem jelenti azt hogy valóban az vagy.
tsz. minek énekelnie a szerencsétlennek?
mennyi bajotok van nektek:D
4/14 anonim válasza:
Már hogyne indulnánk be tőle? :D Hülye kérdés :P
5/14 A kérdező kommentje:
unatkoztam és feltettem egy idióta kérdést na bumm xDD am mit énekel szerencsétlen? bocii bocii tarkaaa ??!! fuu ezen nagyon nevetek
2011. jún. 8. 16:59
6/14 tsz-tag válasza:
jah és szamóca...tudd meg mindezt ugy szeretem hogy én közben állok...na így dörzsöljetek :D
7/14 anonim válasza:
Teljesen hidegen hagyna, inkább Benkő lantozzon este a sarokban:) AHOH!
8/14 anonim válasza:
Én azt szeretem ha ad egy puszit a nyakamra, aztán rábukik a botomra.
9/14 szamóca.. válasza:
ez teljes mértékben kivitelezhető egyébként
bár a hozzám hasonlók esetében olykor életveszélyes.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!