Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi a mellem?
Figyelt kérdés
75/b-s melltartót hordok 21/L2011. jún. 8. 16:47
11/20 anonim válasza:
Én a kis melleket szeretem.Szerintem semmi gond a méreteiddel, még úgyis nőni fog.
12/20 k4lm0p1r1n válasza:
az én barátnőmnek kis mellei vannak, még is nagyon szeretem őt is és a melleit is. :)
13/20 anonim válasza:
ez olyan a csajoknál mint a farokméregetés a pasiknál. ha már van akkor az esetek 95%ban jo is
amugy én személyszerint a kisebb mellek hive vagyok. 75b teljesen rendbe van
14/20 Ivan Iljics válasza:
Nem gáz, legalább nem fog a térdedig lógni ha szülnél egy-két gyereket. :)
15/20 anonim válasza:
Szerintem egy mell ne nagy legyen, hanem szép, még ha kisebb is. Páromnak is 75/B.. :)
16/20 anonim válasza:
Szia!
Ha nem haragszol meg érte, küldj képet a cicidről az e-mailemre és meg tudom mondani, hogy kicsik-e.
Nem zavar, ha kirobbantak közbe a mellbimbóid :)
17/20 anonim válasza:
Uhh, hát neharagudj de én hordok 75/b-s melltartót 15 éves korom létemre.:/ neharahudj de szerintem kicsi. De ne aggódj .:) nagyon sok férfi azt szereti :) nem kell izgulni .:)
19/20 anonim válasza:
75/b-s melltartóm 12 évesen volt, szerintem az pici, persze van aki szereti a formás , pici cicit. Engem a jóisten megáldott egy , azaz 2 db gömbölyű 70/f-essel :D
20/20 anonim válasza:
Olyan nincs hogy "Én a kis melleket szeretem."! Az ilyet úgy hívják hogy pedofil!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!