Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyit barátnőt célszerű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit barátnőt célszerű mondanom ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, és éppen ismerkedem egy lánnyal. Ilyenkor mit célszerű mondani akkor, ha szóba kerül, hogy hány lánnyal voltam már?
2011. jún. 8. 16:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Az igazat.
2011. jún. 8. 16:32
 2/14 A kérdező kommentje:
És ha emiatt már nem fogok kelleni neki?
2011. jún. 8. 16:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szép kapcsolat, ha már az elején hazudni akarnál...
 4/14 bix ***** válasza:

50... honnan tudjuk? ha neki nem volt sok lehet hogy bunkó köcsögnek tart majd ha az ingerküszöbe fölé mondasz egy számot.

szerintem ne kamuzz, valld be aztán ennyi. ha csak meg akarod fektetni akkor meg tökmidegy. mondj nagyot, ha van tapasztalata akkor úgyis rájön hogy kamuztál de akkor már rég mindegy:D

5/14 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy emiatt nem kellenél, ha a lány ez alapján ítél, akkor meg jobb is, hogy hamar kiderül milyen sekélyes személyisége van. hazudni meg nem jó, ha eljuttok a szexig ki fog derülni a dolog, akkor meg nagyot koppanhatsz a hazugságod miatt.
2011. jún. 8. 16:34
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem, én csakis érzelmeken alapuló kapcsolatban gondolkodom.
2011. jún. 8. 16:35
 7/14 A kérdező kommentje:

ma 16:34

De, nagyon is, hogy van olyan, hogy emiatt nem kell valakinek az embeer.

2011. jún. 8. 16:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Csakis érzelmeken alapuló... az csalódás is egy érzés.

Én otthagynálak ha kiderülne, hogy már rögtön az elején hazudtál.

21/L

2011. jún. 8. 16:37
 9/14 anonim ***** válasza:
21%

Alapból aztmondanám, hogy ne hazudj, de valóban cink lehet ha neki már volt több kapcsolata.

Szerintem mondj 3-4et.

2011. jún. 8. 16:37
 10/14 anonim ***** válasza:
36%
Ha van egy kis esze a csajnak,kábé 5 perc alatt levágja hogy steril vagy még XDDD
2011. jún. 8. 16:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!