Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ételt használtatok már szexuálisvágy kielégítése végett?
Figyelt kérdés
Hogyan? Mivel? Miért pont azzal?
"az ételel nem játszunk"
2011. jún. 8. 15:34
1/8 anonim válasza:
Hát... ez nem egy gagyi tinivígjáték, hanem a való élet... Szerintem ilyen nagyon ritkán fordul elő.
2/8 anonim válasza:
Mi már kipróbáltuk a csokis tejszínhabot, de a sok röhögés közepette alig tudtunk koncentrálni a lényegre, mivel a testünkre fújt csokis hab lenyalása után úgy néztünk ki, mint akit a kutya szájából rángattak ki :D de azért jó volt :) 23L
3/8 GaBiii17 válasza:
Szóval, rá rakom a jó kis szallonát rántottával, mellé foghagyma, paradicsom és paprika.Ez az előétel!Következőnek hozok egy egész disznót, helyben levágom, megperzselem és tepertőt készítek.Röviden ennyi, deszertet hanyagoljuk.
4/8 anonim válasza:
Erős Pistával kentem be a csajom sunáját, és utána kinyaltam.
5/8 anonim válasza:
Méz.Mert imádta a volt barátom,nagy mennyiségben is.Ezért szépen lenyalta rólam..hmm..qrva jó volt. :D
6/8 A kérdező kommentje:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:44
"akkor van ott pénz:) - nem olyan olcsó a méz"
2011. jún. 8. 15:51
7/8 anonim válasza:
Egy nagy tábla csokoládét. Helyette....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!