Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek is perverz vagy csak szerintem? :D
Figyelt kérdés
barátnőm mesélte h feldugott magának egy banánt..oO azt mondta nem élvezte ezért megette...blöáhw...fuj>.< hanem is perverz minimum undoritó>.<2011. jún. 8. 15:12
1/12 anonim válasza:
Valószínűleg megnyúzta, mielőtt megette.
2/12 anonim válasza:
Végülis héjastól dugta föl. És nem azzal együtt szokás megenni. És gondolom lemosta előtte. Ráadásul az saját magában volt, nem egy idegenében.
3/12 anonim válasza:
Szerintem ebbe nincs semmi undorító és még csak nem is perverz.. nem vagyunk ugyanolyanok, ezért van aki szerint ez már undorító.. x)
4/12 anonim válasza:
ha a csokibarlangba dugta, akkor perverz. Ha nem, akkor még benn van a határon.
5/12 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem perverz, sőt! Én szívesen eszegetnék banánt a párom puncijából még meghámozva is! :P
Most akkor ennyi erővel ki sem nyalod, mert fúj?
6/12 A kérdező kommentje:
lány vagyok és nem pasi hogy ugy barátnőm>.<...
2011. jún. 8. 15:24
7/12 anonim válasza:
hehe...inkább add meg a számát ha akar egyet szexelni banán helyett:))
8/12 anonim válasza:
Én is csináltam már ilyet. Mi ebben a perverz? A banán finom. Feldugva ideális pénisz helyettesítő. A nagy izgalomban megéhezek és kéznél van a finom puha banán. Amikor a fiúk kinyalnak akkor ugyanazt a punciváladékot eszik ami a banánra ragadt. Szóval mi az undorító meg perverz? 37/nő
9/12 anonim válasza:
utcsó: ha most egyedül vagy és nem akarsz banánozni dobj egy levelet:)
10/12 anonim válasza:
Lakatlan szigeten két hajótörött nő beszélget
Egyik:
-kéne már egy pasi ide...
Másik:
-MIÉRT? TE IS UNOD A BANÁNT? XD
Dehogy perverz, meg undorító... Az az undorító amikor szilveszterre azt ígértem magamnak, hogy ha elvesztem a szüzességemet, megkóstolom a ge*imet... Nah ez már undorító:D:D:D
f17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!