Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex elronthatja a barátságot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex elronthatja a barátságot?

Figyelt kérdés
Tegyük fel: van egy fiú és egy lány. Nagyon sokat beszélgetnek, bármit megtudnak beszélni, jól érzik magukat együtt stb... Egyszer felvetődik a téma, mindketten szinglik... Megtörténik a dolog... Lehet még a barátságuk ugyan, mint előtte? Ha megváltozik, akkor mitől/miért és miben?
2011. jún. 8. 12:53
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Hát ha mindkét fél számára csak szex volt és semmi több,akkor nem változik a dolog.Viszont ha az egyik fél már eleve érzelmeket táplál a másik iránt(titokban..vagy nem titokban),akkor az eléggé szenvedős lesz utána.
2011. jún. 8. 12:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem volt még ilyenben részem, de szerintem, ha jó a szex, akkor előbb, utóbb ebből szerelem lesz.
2011. jún. 8. 12:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha egy fiú és egy lány sok időt tölt együtt, jól érzik maguk egymás mellett, beszélgetnek, és szexuálisan is vonzódnak, sőt szexelnek is: az már nem barátság. Az szerelem.

Mondhatni nem lesz többé olyan barátságuk, mint azelőtt, mert az megszűnik létezni.

Sok fiú barátom van, és eggyel se szexelnék. Ezért barátok.

2011. jún. 8. 12:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Csakbaráti szeretet mindkét részről. Nekem sem... Csak sokat olvasok ilyesmit... Tortenetek .hu-n. Hogy barátok, szexelnek és happy end...szerelem és azóta is együtt vannak...
2011. jún. 8. 13:01
 5/10 A kérdező kommentje:
De van ellenpélda.. Barátok, szexelnek, mert nincs senkijük és nem szerelmesek.
2011. jún. 8. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia! Ne menj bele! Én tapasztalatból mondom. Van egy fiú, 2 éve vagyunk barátok, rengeteg időt töltöttünk együtt, mindent megbeszéltünk, volt sok közös élményünk, programunk, egyik hétvégén 2 hónapja átjött. Sokszor volt már ilyen, de ezen a hétvégén egyedül voltam otthon...késő estéig tvztünk és akkor valahogy szóba jött,hogy itt alszik. Mondom, oké, miért ne. Fel se merült bennem semmi. Persze nem így lett...szexeltünk. Jó volt, meg is beszéltük,hogy soha többé nem fordul elő, maradunk barátok. Nem igazán sikerült...próbálkozunk olyanok lenni egymással, de nem megy, azóta párszor szexeltünk is, kapcsolat nem jön szóba, mert van pár kizáró körülmény (nem kapcsolat, más, az nem tartozik ide.). Nem jó ez így...hiába jó a szex, de én megbántam, nem kellett volna belemenni. Mert hiába találkozunk, már semmi sem ugyanolyan, mint régen. És nagyon bánt, hogy emiatt elromlik egy barátság. :(

Szóval szerintem te se tedd meg...

2011. jún. 8. 13:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Megírtam: sima beszélgetős talit akarok.. Jött a válasz: másik csaj van alakulóban, így nem tudja. Most kiakadtam. Barátok vagyunk vagy mik? Ja... Egy csaj fontosabb... Oké. Ha neki szex nélkül nem kell a barátságom, egye fene.
2011. jún. 8. 13:20
 8/10 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ milyen a két fél felfogása. Például én többször is szexeltem az egyik legjobb lány barátommal, és azóta is nagyon jóban vagyunk, ugyanúgy el tudunk beszélgetni, és engem sem és őt sem zavarja.
2011. jún. 8. 13:22
 9/10 anonim válasza:
Hát figyelj az is lehet, hogy kezd érezni irántad és azt hiszi (vagy hát nem tom mit beszéltetek) hogy nem akarnál járni vele. És könnyebb neki így ha nem is talizik veled és megpróbál továbblépni. Nálam ez megtörtént eset.
2011. jún. 8. 13:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Anyuka vagyok. Nem kellek neki a gyerek miatt. Megmondta.
2011. jún. 8. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!