Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok! Bárki aki tud segíteni írjon első szopás (lent)?
Figyelt kérdés
a hétvégén fogom elösször leszopni a barátomat segítenétek milyen pózban vagy milyen technikákkal a legjobb csinálni mikre kell odafigyeljek :)2011. jún. 8. 12:38
11/16 anonim válasza:
Odafekszel mellé és meglátod,hogy hogy kényelmes.De akkor válaszolok..Szerintem úgy a jó,ha ő fekszik,te fölé térdelsz vele szemben..92 fokos szögben előrehajolsz majd 50es frekvenciával elkezded cumizni.Figyelj arra is,hogy a karodat is 92 fokos szögben tartsd,különben nem fogja élvezni,és te sem. ;)
12/16 anonim válasza:
Ja, és ha már az úrinőket emlegette valaki.
Úrinő nem köpi ki.
14/16 anonim válasza:
Mint a nagylányok.
Elétérdelsz, a szemébe nézel, és tövig bekapod.
Nem hánysz, nem öklendezel, ha lehet, még a zsacsit is cuppantsd be a fejedbe. Ezt ismételgeted többször.
Közben egy-két ujjad hátulról benyomod az ánuszába.
Aztán a végén kitátod a szád, ő meg a fejedre veri, és bájosan mosolyogsz, miközben a ragacsos ge.ci folyik az arcodon.
15/16 anonim válasza:
nézz meg 1-2 videót a szopásról, így nagyjából rögzül hogy mit kell tenned. Én is így voltam vele, de előre ne tervezd meg hogy mit csinálsz, jönni fog az magától, sőt amikor az elsőt csináltam a barátom már tapasztalt volt, és több lány is leszopta már. A legérdekesebb hogy azt mondta hogy az enyém volt eddig a legjobb:D szóval menni fog 18/l
16/16 anonim válasza:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!