Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, azt is élvezitek, ha a golyókat nyalják?
Figyelt kérdés
Még nem próbáltam, pedig már többször is akartam, csak kicsit tartok tőle hogy nem tetszene a barátomnak :)2011. jún. 8. 12:31
2/11 anonim válasza:
Én is így voltam vele,aztán egyszer megmerészeltem tenni és imádta :) Először azt nézd meg, hogy szereti-e ha pl. szopás közben a kezeddel simogatod, masszírozod a golyóit, ha igen, akkor nagy eséllyel az is fog tetszeni neki. Először csak puszilgasd, aztán jöhetnek a nyelvcsapások :D
22L
3/11 anonim válasza:
hmm:D 22l kommentelővel közös nevezőre jutnák:D
4/11 anonim válasza:
Jó érzés az. De ettől még nem szoktunk elélvezni. De fincsi csemege. Biztosan honorálja a társad.
5/11 anonim válasza:
Van, akinek tetszik és van, aki utálja. A mi tapasztalatainkból nem fogsz tudni kiindulni. Az exem utálta, a jelenlegi párom imádja.
6/11 anonim válasza:
Nem kizárt azért kérjük mert nagyon rossz.
8/11 anonim válasza:
én imádom, egyszerűen fantasztikus
9/11 anonim válasza:
Tévhit, hogy a férfi csak egy farokbók áll, igenis minden férfinek jól tud esni bárhol máshol kényeztetik, nem csak a lécet kell rángatni. Bár ki tudja, lehet valaki nem igényli, csak azt szereti ha megfejik mint egy tehenet, én nem:)
24f
10/11 anonim válasza:
Szerintem biztosan sokan vannak akik élvezik, úgy, mint az ánuszuk izgatását is, csak esetleg letagadják, mert azt hiszik, akkor b'uziknak nézik őket.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!