Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajoknak:lesetted már meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajoknak:lesetted már meg magad direkt? Hogy úgy meztelenkedtél valakinek mintha véletlen lenne, közben pontosan tudtad hogy ott van és néz?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 12:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem.Bár nem szoktam magam zavartatni itthon,mindig fel van húzva a redőny.Amíg nem tudok róla,addig nem zavar.
2011. jún. 8. 12:34
 2/19 anonim ***** válasza:
én szoktam
2011. jún. 8. 13:40
 3/19 anonim válasza:
Persze!
2011. jún. 8. 13:47
 4/19 A kérdező kommentje:
A sztorit is leírnátok??? Kinek,mikor,hogy mutattátok meg magatokat?
2011. jún. 8. 13:53
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenre nem volt példa, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem jó érzés, ha az ellenkező neműeknek tetszem. Pláne, ha az a párom, akiért én is epekedek...:).
2011. jún. 8. 13:54
 6/19 anonim ***** válasza:

Egyszer voltam uszodában. Korán volt még, nem igazán volt rajtam kívül ott csak 1-2 ember.

Bementem a szaunába és ott feküdt egy középkorú férfi, a törülközője az arcán volt.

Úgy tettette, mintha aludna, de látszott, hogy jöttömre kicsit megmozdult és a törölközője fel volt hajtva alul úgy, hogy épphogy kilátott arrafelé.

Titokban mindig izgatott az, hogy egyszer olyat csináljak, amit a kérdésben írtál és most nem tudom miért, de szinte mérlegelés nélkül úgy döntöttem: megcsinálom. Pedig nem is voltam izgatott, a férfi se nézett ki túl szexisen, idősebb lehetett nálam legalább 10, de talán 20 évvel is.

Direkt oda ültem, ahová szerintem pont látott a törölköző alatt.

Először csak ültem, közben nyújtózkodtam, aztán legyezgettem, majd simogattam (de nem valami erotikus simogatásra kell gondolni, inkább csak cirógatásra) magam és végül merész döntést hoztam: egyrészes fürdőruha volt rajtam, kibújtattam belőle a kezeimet és letoltam a mellemig úgy, hogy a melleim még ne látszódjanak ki.

Tovább legyezgettem magam, mint akinek nagyon melege van, aztán olyat tettem, amit sose hittem volna magamról, letoltam a mellem alá az úszóruhát és a nálam levő vizesflaskából vizet öntöttem a mellkasomra és elkezdtem bedörzsölni a bőrömbe, mellembe.

Ekkor már eléggé izgatott voltam, nedvesedni kezdtem, talán át is ütött, de ezt biztos nem láthatta.

Láttam, hogy a fürdőruhája kezd kicsit megemelkedni, de csak amikor egy kicsit kezd beizgulni, szóval messze nem volt még merev a pénisze.

Igyekeztem nem felé nézni, aztán a mellkasom bevizezése után a combomon húzogattam a kezemet.

Ekkor a férfi anélkül, hogy megszólalt volna vayg a törülközőt levette volna a kezével a fürdőgatyája alá nyúlt.

Én hirtelen nagyon megijedtem és magam elé rántottam a kezem.

A történet meglesetős része eddig tart, már ha ez meglesetésnek számít, de szerintem igen.

2011. jún. 12. 19:11
 7/19 anonim ***** válasza:
utolsó, hogy folytatódott a sztori?
2011. jún. 15. 14:49
 8/19 A kérdező kommentje:
Utolsó,ez engem is érdekelne! :P
2011. jún. 19. 13:04
 9/19 A kérdező kommentje:
Valaki más? :)
2011. jún. 27. 13:18
 10/19 anonim ***** válasza:

Én egyszer egy próbafülkében próbáltam egy bugyit fel.A próbafülkéket elválasztó fal oldalt a térdem alá-ig ért csak.Mikor lehajoltam és véletlen átpislantottam a mellettem lévőbe ,akkor tűnt fel hogy egy férfi kamerázik.Gondoltam játszok vele egy kicsit.Mivel nem volt szék leültem a földre terpeszülésben felé fordulva hogy minden részletet jól lásson, miután a bugyim levettem.Úgy tettem mintha vizsgálgatnám a puncim.Széthúztam ,belenyúltam az egyik ujjammal,leguggoltam neki terpeszben háttal stb...

Miután jól kiélvezkedtem,felpróbáltam a bugyit és elmentem.

2011. júl. 9. 18:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!