Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak:lesetted már meg magad direkt? Hogy úgy meztelenkedtél valakinek mintha véletlen lenne, közben pontosan tudtad hogy ott van és néz?
Egyszer voltam uszodában. Korán volt még, nem igazán volt rajtam kívül ott csak 1-2 ember.
Bementem a szaunába és ott feküdt egy középkorú férfi, a törülközője az arcán volt.
Úgy tettette, mintha aludna, de látszott, hogy jöttömre kicsit megmozdult és a törölközője fel volt hajtva alul úgy, hogy épphogy kilátott arrafelé.
Titokban mindig izgatott az, hogy egyszer olyat csináljak, amit a kérdésben írtál és most nem tudom miért, de szinte mérlegelés nélkül úgy döntöttem: megcsinálom. Pedig nem is voltam izgatott, a férfi se nézett ki túl szexisen, idősebb lehetett nálam legalább 10, de talán 20 évvel is.
Direkt oda ültem, ahová szerintem pont látott a törölköző alatt.
Először csak ültem, közben nyújtózkodtam, aztán legyezgettem, majd simogattam (de nem valami erotikus simogatásra kell gondolni, inkább csak cirógatásra) magam és végül merész döntést hoztam: egyrészes fürdőruha volt rajtam, kibújtattam belőle a kezeimet és letoltam a mellemig úgy, hogy a melleim még ne látszódjanak ki.
Tovább legyezgettem magam, mint akinek nagyon melege van, aztán olyat tettem, amit sose hittem volna magamról, letoltam a mellem alá az úszóruhát és a nálam levő vizesflaskából vizet öntöttem a mellkasomra és elkezdtem bedörzsölni a bőrömbe, mellembe.
Ekkor már eléggé izgatott voltam, nedvesedni kezdtem, talán át is ütött, de ezt biztos nem láthatta.
Láttam, hogy a fürdőruhája kezd kicsit megemelkedni, de csak amikor egy kicsit kezd beizgulni, szóval messze nem volt még merev a pénisze.
Igyekeztem nem felé nézni, aztán a mellkasom bevizezése után a combomon húzogattam a kezemet.
Ekkor a férfi anélkül, hogy megszólalt volna vayg a törülközőt levette volna a kezével a fürdőgatyája alá nyúlt.
Én hirtelen nagyon megijedtem és magam elé rántottam a kezem.
A történet meglesetős része eddig tart, már ha ez meglesetésnek számít, de szerintem igen.
Én egyszer egy próbafülkében próbáltam egy bugyit fel.A próbafülkéket elválasztó fal oldalt a térdem alá-ig ért csak.Mikor lehajoltam és véletlen átpislantottam a mellettem lévőbe ,akkor tűnt fel hogy egy férfi kamerázik.Gondoltam játszok vele egy kicsit.Mivel nem volt szék leültem a földre terpeszülésben felé fordulva hogy minden részletet jól lásson, miután a bugyim levettem.Úgy tettem mintha vizsgálgatnám a puncim.Széthúztam ,belenyúltam az egyik ujjammal,leguggoltam neki terpeszben háttal stb...
Miután jól kiélvezkedtem,felpróbáltam a bugyit és elmentem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!