Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlik a szeretkezési "procedúra" nálatok?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy nálunk pl: csók, simi, ő orál engem, aztán fordítva, kezdjük misszionáriusban, és folytatjuk befejezzük kutyapózban, mert úgy a legjobb mindkettőnknek.
próbáltunk már más pozitúrát, de úgy sajna nem megy, így viszont meg uncsi már :(
2011. jún. 8. 11:41
1/6 anonim válasza:
mi a vihart érdekel téged másnak az intim együttléte?
2/6 anonim válasza:
Hát, ha már procedúra, akkor megette a fene!!
3/6 eNerdzsy válasza:
Beszélgetni kell, hogy ki mit tud még elképzelni és próbálgatni.
Másképp nem megy.
4/6 anonim válasza:
Hanyattvágom asszonyt, megrakom, mint a szekeret, azt így járt. Ez a procedúra.
A szeretkezés ennél tartalmasabb, legyen fantáziád, vagy nézzél erotikus filmet.
5/6 anonim válasza:
csók, simi, újjazás, nyalifali ami kell, álltalában lovaglóban kezdődik, majd oldalt, esetleg misszionárius a vége meg álltalában kutya vagy fekszek hason, ő rajtam
6/6 anonim válasza:
Keress másik asszonyt, mert a mostanit már meguntad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!