Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan szeret csókolózni, mi az elterjedtebb?
Figyelt kérdés
Úgy értem, sima csók, vagy nyelves, esetleg váltakozva, ajak illetve nyelvharapással, gyorsan, amolyan "turmixosan", vagy lágyan, érzékien? Mi a közkedveltebb? Érdekelne férfiak és nők válasza is.2011. jún. 8. 11:29
1/5 bix válasza:
ezek így mind egyben váltakozva.
25 f
2/5 anonim válasza:
legutóbb volt egy csaj akinek tök rossz ízű volt a szája és állandóan le akart smárolni hát fuck yeah... nem a technika a lényeg hanem h mossál fogat.. persze attól még nem kell úgy smárolni mintha valami kutya csámcsogna kb, mert az is szar
3/5 anonim válasza:
Hangulattól függ, van amikor érzelmesen lassan, van amikor vadul és harapdálva:)
4/5 anonim válasza:
Engem már csókoltak úgy, hogy
-a pasi nyála az államon csorgott :S
-az alsó ajkamat harapdálták
- egy turmix gépben éreztem magam, úgy csapdosott körbe körbe a nyelvével hogy azzal már nem lehetett mit kezdeni.
-a nyelvét a mandulámig dugta le
-kellemetlen volt a szája íze :S
Szerencsére a mostani párom az ideális. HA kell érzéki körkörös nyelves, ha kell vad.
22L
5/5 anonim válasza:
Én a vad hosszú szenvedélyes nyelves csókot szeretem nyakcsókkal kombinálva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!