Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm a napi egyről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm a napi egyről fokozatosan áttért a heti 2-3-ra. Szóljak neki, hogy ez nekem nagyon kevés, vagy semmi értelme?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 10:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egy hónap után mi??
2011. jún. 8. 11:17
 12/17 anonim ***** válasza:

"Onnan, hogy a páromé állandóan kikészül ha mindennap csináljuk, nem bírja a nyálkahártya meg az ajkak is kidörzsölődnek.."

Nem biztos, hogy ez mindenkivel így lenne, illetve, az sem biztos, hogy a szex mennyisége az oka.

Kérdező: Néma gyereknek... De először egyszerűen próbáld meg elcsábítani. Ahogy az első is írta: "kicsit jobban kéne pedáloznod" :)

Tudod, a nők a lelkükkel is szeretkeznek, vesd be a romantikát :)

Aztán ha ez nem működik, akkor szólj neki, de ne úgy, hogy "ide nekem ami jár, a francba is"!

2011. jún. 8. 11:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Szólhatsz neki, de semmi értelme.

Exemmel a napi 1 idővel lecsökkent heti 2-3-ra, majd heti egyre, aztán később örültem, ha kéthetente történik valami. Aztán szakítottam vele.

Inkább próbáld azt felkutatni, hogy miért nem akar szeretkezni veled. Biztos, hogy van valami oka. (bár heti 2-3 azért még nem olyan kevés)

2011. jún. 8. 11:49
 14/17 anonim ***** válasza:
A napi eggyel könnyen rutinná válhat az egész. Minőségre menj,ne a mennyiségre! És a 2-3 az egyáltalán nem kevés.
2011. jún. 8. 12:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy unalmas vagy... Mindig ugyanugy és ugyanazt csinálod, megunta... De ezt kérdezd meg tőle...
2011. jún. 8. 13:29
 16/17 anonim ***** válasza:

"Mindig ugyanugy és ugyanazt csinálod, megunta..."

Na, ebben lehet valami. Hülyét kaptam már, mikor pontosan tudtam exemnél, hogy melyik póz után melyik jön, és az meddig tart. Áááá!

2011. jún. 8. 15:04
 17/17 anonim ***** válasza:

*Onnan, hogy a páromé állandóan kikészül ha mindennap csináljuk, nem bírja a nyálkahártya meg az ajkak is kidörzsölődnek..

Jó kifogás sose rossz...

Ha elég nedves, nem dörzsölődik. Ha mégis, akkor irány a doki, ott bizony egy kezeletlen fertőzés lapul. Vagy okozhatja fog.gátló tabletta is, de nem a napi szex, az biztos.

Egy esetben ártalmas a nőnek: ha felizgatják és nem elégítik ki, és ez rendszeresen ismétlődik. Ilyenkor vérbőség keletkezik, ha a feszültséget nem oldja orgazmus, akkor azonnali hasfájást, hosszú távon meg belső problémákat okozhat. Nem beszélve arról, hogy a rendszeres "csalódás", hogy nem sikerül elveszi az ember kedvét, és tényleg nem lesz kedve. (Még akkor is, ha azt mondja a nők nagy többsége, hogy nem fontos az orgazmus, anélkül is jó. Ez részben igaz: lehet "kellemes" érzés, de attól még nem lesz "jó". Minél jobb a nőnek, annál többször akarja csinálni - megjegyzendő!)

Arról meg, hogy rutinná válhat... Szerintem NEM a gyakoriságtól válik rutinná, hanem attól, ha valaki lelketlenül csinálja, csak hogy meglegyen a napi program, kipipálhassuk. Ha valaki azért csinálja, hogy örömet okozzon a másiknak ÉS saját magának (az ÉS-t hangsúlyoznám, mert a szexben mindkét fél fontos!), akkor nem rutinból csinálod.

Baj, ha a mennyiség a minőség rovására megy, de ki mondta, hogy ennek így kell lennie? Nincs automatikus összefüggés.

34N

2011. jún. 9. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!