Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyarc19 kérdése:
Egészséges hogyha egy éjszaka alatt 4szer csináltam a barátnőmmel? Védekezik.
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 10:33
11/20 anonim válasza:
Azért ne vigye túlzásba a tablettát,mert egy bajuszos lány nem túl kellemes látvány.
12/20 anonim válasza:
minden egyes menet előtt vegyen be 1 fogamzásgátló bogyót az a biztos!!!!
13/20 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a tanácsokat.
2011. jún. 8. 10:59
14/20 anonim válasza:
De szemetek vagytok:)
Lehet,hogy tényleg ennyire tudatlan és beveszi ezt a sok baromságot:S
16/20 anonim válasza:
ha vedekezik akkor az nem nemi eroszak? :)
17/20 anonim válasza:
Ha szed fogamzásgátlót a barátnőd,terhes nem lehet,szextől meg nem lett még senki sem beteg...Én vagyok az élő példa:amióta/fél éve/együtt vagyok a barátommal,a napi 3-4 menet a minimum...Én sem haltam bele...Az a fő,hogy élvezzétek,amíg lehet:Rövid az élet,sötét a sír,mindenki bass*on,ameddig bír!:D Szóval használjatok ki minden percet,és élvezzétek!!!:D :D
18/20 anonim válasza:
Én biztos nem venném be azt a sok sz@r bogyót a barátnőd helyébe.. Nem lenne egyszerűbb ha te húznál óvszeert? xD:D
19/20 anonim válasza:
Ja,és a napi egy fogamzáságátlót kell bevenni,ahogy a betegtájékoztatóban van,az az egy tabletta 24 óráig véd a nemkívánt terhesség ellen,tehát addig,amíg bekell venni a következő tablettát...Érdemes minden nap egy időpontban bevenni a fogamzásgátlót,ha kombináltat szed,akkor 21 napig kell szednie,utána 7 napig nem,majd a 8.napon újra kell szedni 21 napig,és ez váltakozik ciklikusan...Ezt csak azért írtam le,ha gond lenne a fogamzásgátló használatával kapcsolatban...Bár remélem,a barátnőd helyesen szedi a tabit,mert akkor nem kell paráznotok,elég megbízható...Ha vmi nem ok egészen a fogamzásgátló szedésével kapcsolatban,akkor kérdezzétek a nőgyógyászt...Ja,és ha antibiotikumot,vagy vmi más gyógyszert is szed a barátnőd,addig használjatok óvszert is,mert csökkenhet a fogamzásgátló hatékonysága!A szedett gyógyszereket,még a gyógyteákat is említeni kell a dokinak,mert bármitől csökkenhet a hatékonyság!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!