Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl hamar elmegyek, szinte ha beteszem már akkor, de multkor ittam és akkor jovolt, mostis ittam alkoholt többet is de most mértnem hatott? Egyből elmentem megint, pedig azt hittem birni fogom igy.
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 10:00
1/5 anonim válasza:
Első? majd ha megnyugszol és a nőd megértő akkor elmúlik.
2/5 anonim válasza:
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, otthon és párban, és türelem! Menni fog, csak erőltesd, ossz fejben 2410-et 3-mal, meg hasonlók, lassú mozgás, gyakori pózváltás, és ne gondolj nagyon bele. :)
3/5 anonim válasza:
Nem azért de mi van akkor ha elmész?
Gumicsere aztán tolod tovább!
4/5 anonim válasza:
Amúgymeg nem azért van a szex, hogy közben fejben matekozz, csinálni kell orrvérzésig amivel csak lehet ;)
Ha éppen kifújtál akkor találd fel magad, hogy mivel tarthatod forrón a csajt addig amíg újra harcra kész állapotba kerülsz!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!