Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Punci függőség? A barátom szeret nyalni ott lent, azt mondta imádja a puncim illatát. Mintha már függő lenne, vagy nem is tudom. Mit gondoltok erről? L
"Nekem is volt ilyen barátom, és én nagyon örültem neki mert eléggé szexcentrikus vagyok és imádok úgymond elélvezni és szórakozgatni szex előtt.
De ő nem csak előtt csinálta hanem utána közben vagy csak úgy. Örülj neki van férfi aki nem szeret nyalni és az nagyon kellemetlen :( "
Nekem is volt ugyanilyen pasim,és imádtam,hogy végre én vagyok középpontban. :)))) Én szívesen csináltam mindenkinek,de nekem csak ez az egy ember volt, aki önzetlenül bármikor szex közben is megállt és nekiállt nekem csinálni,mert tudta,hogy én ettől megyek csak el.Kár h rövid kapcsolat volt... 23N
az én barátom is ilyen
imádom ha nyalja a puncim. nem csak előjátékként szokott kinyalni, vagy hogy szex közben is :)sztem ez nem baj, inkább örülj neki, hogy szereti minden porcikádat.. :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!