Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vékony, helyes szexéhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony, helyes szexéhes lányok nektek mi kell egy anyagiaktól független hetero szex csatához?

Figyelt kérdés
Mik azok a tulajdonságok amikkel mindképpen rendelkeznie/rendelkezniük kell a pasinak/pasiknak?
2011. jún. 8. 03:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Pénz,ékszer,kocsi,lakás
2011. jún. 8. 08:03
 2/8 bix ***** válasza:

tehát te súlyosan nimfomán, modell alkatú fiatal lányokat akarsz felszedni úgy, hogy ne a pénzre bukjanak? :D nem fog sikerülni.

a nagy kocsi, fullos lakás, vastag köteg pénzen kívül mi kell még nekik? toppos kidolgozott test, sármos arc.

vagy azt várod hogy lesz olyan aki a belső értékeket mérlegeli egy egyéjszakás kalandnál? jah max belső értékek amiken ekkor átfuthatnak az agyán a fullbőr belső, légkondi meg a medence...

2011. jún. 8. 09:18
 3/8 anonim ***** válasza:

"a nagy kocsi, fullos lakás, vastag köteg pénzen kívül mi kell még nekik? toppos kidolgozott test, sármos arc"

Ez pontosan így van, de nem feltétlenül ebben a sorrendben! :P

2011. jún. 8. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Mekkorát röhögtem! :D De tényleg igazatok van!
2011. jún. 8. 14:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Lúzerrek. Egyetemista lányok és sok fiatal kolléganő is ingyen kapható szexre.
2011. jún. 9. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
10:35 vagyok. Ha ilyen könnyen megy neked, miért írtad ki a kérdést?
2011. jún. 9. 14:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát mert náluk nem felmérést végzek. Fogom majd őket hülye kérdésekkel elkergetni. Viszont jobb ha az ember tudja mit is szeretnek.
2011. jún. 9. 14:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Figy, ez emberfüggő szerintem, nem hiszem hogy van rá recept. Vannak azok, akik (az én szememben) ribancok, és simán megfekszenek annak aki tetszik nekik. És vannak az olyanok mint én, akiket semmivel nem tudnál rávenni a szexre.
2011. jún. 9. 15:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!