Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, azok közül a csajok közül, akikkel szexeltetek, mennyi skalpja volt a legtöbb szexpartnerrel rendelkező? Milyen volt, tudott újat mutatni? Neked mennyi volt akkor?
Kicsit értelmetlen a kérdés.
Ha felcsípek egy csajt dugásra,akkor nem a volt dugásairól fogom faggatni,mert lesza-rom.Én akarom megdugni.
Egyszer felcsíptem diszkóban egy csajt,olyan 18 éves lehetett,hazavittem,szétdugtam 3x ellőttem stb.
Már hajnal volt és mondom neki,hogy aludjunk,mert már nem tudok életet lehelni a farkamba és ekkor mondta,hogy jár valami erotikus masszázs tanfolyamra és ő bizony 5 percen felállítja.
Jól van gyermek mondtam magamban,de megcsinálta az átok,tényleg elég jófajta masszázs volt,újra megkapta a magáét és reggel megint.Uh tudott újat mutatni.De én is neki,mert mondta,hogy ilyen szexgéppel még nem dugott.
Akkor tartottam kb 25-30 nőnél.25 voltam akkor.
17-8-9 felé tartott a csaj mm ennyivel szexelt és mindekitől azt hallotam h hu ez mekkora egy dugás. de szerintem nem volt angy dolog. valahogy nekem ugy jön le ez az egész h aki már sok pasival volt az nem anyira teszi oda magát mint aki még lelkes.akinek ilyen 1-2-3 partnere volt velük sokkal nagyobbakat lehetett csapatni
20 voltam amikor az elsőnek emlitett csajal voltam
Az 1. barátnőmmel 16 évesen jöttem össze, ő is annyi volt. Elmondása szerint 1 fiúval volt előttem. Semmi "újat" nem mutatott magán a szexen kívül. Soha nem kényeztetett orálisan, ő maga se szerette, ha neki csinálom, heti egyszer volt kedve szexelni, akkor is mindig ugyanabban az időben, és ugyanabban a 2 pózban. Ha én bármi újat ki akartam próbálni vele, csak nyafogott, hogy hagyjuk. 2 évig voltunk együtt.
A mostani barátnőmnek én voltam az 1. 16 volt, mikor összejöttünk, én 18. Vele isteni a szex, álmomban se mertem hinni, hogy létezik ilyen nő... Az 1. "dolga" az volt, mikor közelebb kerültünk egymáshoz testileg, hogy 3szor egymás után lesz.pott... :) Érdemes volt 1 évet várni rá, hogy lefeküdjön velem. Olyan gyönyörökben részesít, amilyet el se tudtam képzelni azelőtt... Bármiben benne van, bármilyen pózban, bárhol, bármikor... Még soha nem mondott még nemet, ha szexhez volt kedvem, sőt, sokszor ő kezdeményez! Sztriptizelt is már nekem, várt már otthon egy szál semmiben, leöntve magát forró csokival... Isteni vele a szex, nem cserélném el senkivel, és nem is érdekel, hogy mással is kipróbáljam, mert ő mindent megad nekem. Az egyetlen, ami bánt, hogy én nem tudom ő eljuttatni menet közben a csúcsra, mert nem bírom elég sokáig. :( De dolgozok rajta, és mindig gondoskodok róla, hogy neki is legyen orgazmusa. :)
F, 22
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!