Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan ember itt, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ember itt, aki gondolkozott már azon, hogy belemenjen-e diszkrét, akár szexmentes, kizárólag BDSM kapcsolatba?

Figyelt kérdés
van más is, akinek ez az izgalmas vonal hiányzott/hiányzik a kapcsolatából? Tudtatok/tudtok róla egyáltalán beszélni? 25/f
2011. jún. 8. 00:00
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Persze...nekem nem okoz nehézséget, világéletemben gátlástalan voltam, ha ilyen beszélgetésekről volt szó...

A legközelebbi barátaim mind tudják, hogy ilyen irányultságú vágyaim vannak, gyakran cukkolnak is vele :) ("Nézd, milyen jó kis rácsos kerítés, bilincseljelek hozzá?" "Megfelel a sima szex is vagy előtte verjelek össze?")

Engem nem zavar, nevetek rajta, mert tudom, hogy így szeretnek és veszem a poént. Véleményem szerint az ilyen jellegű vágyakkal semmi gond nincsen addig, amíg nem ártasz vele másoknak és amíg megfelelő hozzá a partnered. Természetesen ilyesmibe nem lehet belekényszeríteni senkit, még ha a barátnőd bele is menne, mert szeret, már régen rossz, ha kényszerből, és nem élvezi.

Négy dolgot tehetsz...

1.eleve olyan társat keresel, akinek illeszkednek a vágyai a tieidhez

2.ha már szeretsz valakit, megpróbálod finoman rávezetni

3. ha nem sikerül a rávezetés, megbékélsz, elfojtod a vágyakat és megelégszel a fantáziáddal

4. keresel egy partnert csak erre a célra... én regisztrálva vagyok egy ilyen témájú tárkeresőn és rengeteg nem független férfi keres titkos bdsm partnert

Nem szeretnék ítélkezni, de szerintem ez a negyedik elég csúnya húzás, közösen kell valamilyen megoldást találni erre, ha mást nem, akkor a békés elválást...

Remélem, segítettem...

21/L

2011. jún. 8. 00:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
igen
2011. jún. 8. 01:18
 3/5 kovpet ***** válasza:
100%
Szexmentes? Olyanba semmiképp :)
2011. jún. 8. 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi az a BDSM?
2011. jún. 9. 13:55
 5/5 kovpet ***** válasza:
2011. jún. 9. 14:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!